Program


Hans Zimmer filmzenei koncertje

Hans Zimmer filmzenei koncertje

Hans Zimmer filmzenei koncert Debrecenben!

Aktuális előadások



Ne hagyja ki ezt az egyedülálló estét, amely a legikonikusabb filmzene világába kalauzolja el Önt. Debrecenben egy szimfonikus zenekar lép fel, amely Hans Zimmer híres zeneszerző mesterműveit adja elő egy exkluzív koncert keretében.

Ez a koncert kötelező program minden filmzenerajongónak! Jöjjön el, és élvezze ezt a felejthetetlen estét, amely tele van érzelmekkel és zenei remekművekkel, amelyek meghatározták a modern mozi világát.

Hans Zimmer német zeneszerző, aki filmzenéi révén vált híressé. Ismert arról, hogy zenéjén keresztül képes intenzitást és érzelmi mélységet adni a történetmeséléshez. Legismertebb filmjei közé tartozik az Eredet, az Interstellar, a Dűne és a Gladiátor, amelyek világszerte elnyerték a közönség szívét. Zimmer munkásságát számos díjjal jutalmazták, köztük két Oscar-díjjal, három Golden Globe-díjjal és négy Grammy-díjjal, összesen 37 elismeréssel.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy élőben élvezze Hans Zimmer zenéjét a fantasztikus GRANDE ORCHESTRA előadásában! A jegyek már kaphatók. Biztosítsa helyét, és készüljön fel egy felejthetetlen zenei élményre.

 

Kövess minket!


További ajánlataink


TNT - POP / 30 év egy koncertben

MVM Dome

Tarts velünk egy gigantikus utazásra a TNT POP világában 2025. március 29-én az MVM dome-ban!

- Karácsonyi dallamok operai hangütéssel – Meghitt hangulat és lenyűgöző ünnepi dallamok várják Önöket az Amici gálakoncerten.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!