Program


Hallelujah - Dolhai Attila Adventi koncertje, Vendég: Dolhai Luca

Hallelujah - Dolhai Attila Adventi koncertje, Vendég: Dolhai Luca

Különleges, ünnepi élménnyel várjuk Önöket decemberben. Angyali hang és egy élő legenda a Jézus-várás csendjében. Dolhai Attila, Jászai Mari-díjas Érdemes Művész egész estés adventi koncertje már az ünnep hangulatát idézi a legszebb karácsonyi dallamokkal.  több...

Aktuális előadások



A népszerű előadóművész estje egyedülálló meglepetést tartogat, hiszen Dolhai Attila művészvendége lánya, Dolhai Luca. A Budapesti Operettszínház művésze és a zenei pályán őt követő lánya, a Zeneakadémia magánénekes hallgatója a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszus alkalmából énekelt együtt először a pápai szentmise előtt. Az ifjú énekesnő örökölte édesapja tehetségét: első, önálló dala, az Úgy képzeltem nem csupán a hazai internetezők tetszését nyerte el, hanem angol nyelvű méltatásokat is kapott a világ távoli pontjairól.

Apa és lánya ezúttal egy különleges koncerttel teszi szebbé egymás és mindazok ünnepét, akik nyitottak az örömre, a szeretetre, az eljövetel reményére.

Kövess minket!


További ajánlataink


Liszt: Szent Erzsébet legendája - A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2024 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Liszt Ferenc "Szent Erzsébet legendája" oratóriumával indul a 2024-es Liszt Ünnep. Magával ragadó nyitókoncert a klasszikus zene kedvelőinek!

Kowalsky meg a Vega 2025 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!