Program


Hair

Aktuális előadások



Különösen aktuális ez a világhírű zenés darab mint a háború elleni örök kiáltás. Valójában egy bohém New York-i hippitársaság történetét meséli el, akik a vietnami háború ellen emelik fel szavukat a behívóparancs megtagadásával is. A musical szövegének szerzője, Rado szerint a hosszú haj a hippi korszakban a szabad gondolkodás egyik látható jele volt. Minél hosszabb volt valakinek a haja, annál nyitottabb az elméje. – A musicalt ma akár úgy is nézhetjük, hallgathatjuk, mint a barátjáért nagy áldozatot hozó fiatalember megrázó történetét.


Főbb szerepekben:

Szaszák Zsolt m. v., Bot Gábor m. v., Dienes Blanka, Várhelyi Áron

 

Rendező: Tompagábor Kornél,  a Kvártélyház Szabadtéri Színház igazgatója

 

„A vágyott és valós fiatalságérzés, a kívülállás, a szeretet és a szerelem mítoszának egyik legerősebb, ikonikus, XX. századi megfogalmazása egy időtlen musical formájában. A darab megszületése óta generációk értelmezik újra és újra, máshogy és másképp ugyanazt: a béke beteljesülésének vágyát. Boldog vagyok, hogy a Kvártélyház Szabadtéri Színház alkotói csapata együttműködik a Soproni Petőfi Színházzal, nagy örömmel rendezem meg ezt az örökzöld musicalt.”

 

Az előadás a Kvártélyház Szabadtéri Színház és a Soproni Petőfi Színház koprodukciója.

Kövess minket!


További ajánlataink


Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról - turné

Főnix Aréna, Veszprém Aréna, Papp László Budapest Sportréna, Audi Aréna, Pick Aréna, Lauber Dezső Sportcsarnok

Ez volt a zenészként népszerű Presser Gábor első színházi munkája, a darab pedig az első sikeres magyar rockmusical, mely utat…

2025. január 4-én szombaton A DZSUNGEL KÖNYVE történetében először költözik ki a budapesti színfalak mögül és egy kibővített nagyobb díszlettel,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!