Program


Gyertek velünk sávuótra a Benjámin oviba!

Gyertek velünk sávuótra a Benjámin oviba!

Gyertek velünk sávuótra a Benjámin oviba!
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 9. vasárnap, 11:00

Az idei sávuotkor a Rumbi Tanház is kivonul a Gyere velem zsinagógába! csapatával a BZSH Benjamin oviba. Az ünnep alkalmából szeretettel várják a családokat június 9-én, vasárnap 11-15 óra között. (Pontos cím: 1142 Budapest, Ungvár utca 12.)

Mászófal, fagyi, „Tóra-palacsinta”, hajdísz- és kosárka készítés, tejes finomságok, vidámság és buli! Erre számíthatnak azok a gyerekek a szüleikkel együtt, akik a Rumbi Tanházzal ünneplik majd az idei sávuótot a BZSH Benjamin ovijában június 9-én, vasárnap délelőtt 11-től délután 3-ig. Kapunyitás fél 11-kor!

A szervezők arra kérik a gyerekeket, hogy ne felejtsék otthon a lág báomerkor kapott útlevelüket, mert ha azon minden állomás betelt, akkor a közös vidám sávuótra ingyenes a belépés!

Ne feledd a lág báomeri útleveled felmutatásával – ha minden állomás betelt! - ingyenes a belépés!

(Az intézmény egész területén tilos a dohányzás! A kósersági szabályok értelmében semmiféle ital, élelmiszer nem hozható be kintről az intézménybe.)

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Kövess minket!


További ajánlataink


Rúzsa Magdi koncert

Tokaj Fesztiválkatlan

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

Kaukázus

Thália Nyárikert - Salföld

A 2024-ben debütáló Kaukázus Rézágyú formáció koncertjén az eredeti Kaukázus slágerek szólalnak meg fúvós rezgéssel, ütős pergéssel, és klasszikus gitárral…

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!