Program


Guitar Madness

Guitar Madness

Igazi kuriózum a magyar zenei életben a három élvonalbeli jazzgitáros együttműködése: Gyárfás István, Rieger Attila és Szalay Gábor nemcsak hangszerük kiválóságai, hanem zenekarvezetőként, zeneszerzőként és zenetanárként is jeleskednek. A ritmusszekciót alkotó Soós Márton (bőgő) és Cseh Balázs (dob) szintén a legkeresettebb hazai jazz-muzsikusok közé tartoznak.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 6. szerda, 20:00

Idén jelent meg a zenekar Hommage à Gábor Szabó című lemeze, amellyel minden idők leghíresebb magyar jazz-zenésze, Szabó Gábor egyedülálló munkássága előtt tisztelegnek. A zenei anyag a tagok saját szerzeményeiből áll, amelyek címe és hangulata utal a gitáros legenda különleges életútjának állomásaira – a kezdetektől sikereinek csúcsán át hazatéréséig, betegségéig és drámaian korai haláláig. Az album határozottan jelzi, hogy a zenekar nem csupán gitárcsemegéket kínál, de elsődleges céljai között szerepel Szabó Gábor zenei örökségének fókuszba állítása és életben tartása.

Közreműködik:

Gyárfás István - gitár
Rieger Attila - gitár
Szalay Gábor - gitár
Soós Márton - nagybőgő
Cseh Balázs - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Szenvedély, csábítás, szerelem, vértpezsdítő zene, káprázatos látványvilág. Frank Wildhorn musicalje Homonnay Zsolt rendezésében az Operettszínház szeptemberi műsorán!

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!