Program


Group 'N' Swing

Group 'N' Swing

„Szép lányok és rossz fiúk”

A Fonogram díjas Group’n'Swing a MÜPA meghódítása után a RAM Colosseum színpadán várja február 27-én a felhőtlen szórakozásra vágyó publikumot.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. február 27. csütörtök, 19:00

A zenekar dívája, Mihályi Réka és szívtiprója, Gájer Bálint gondoskodik arról, hogy a női- és férfiszívek is doboghassanak valakiért az előadás folyamán. A big bandes hangulathoz hozzájáruló erőteljes fúvós szekció nemcsak zenei tudásával, hanem humorérzékével is hozzájárul ahhoz, hogy igazi színpadi showban részesüljön a közönség. A klubokból már ismert fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép – melynek még egy fekete Chevrolet is részét képezi – és a zenével együtt rezdülő, a boogie lüktetését és a swing lendületét zsigerből érző táncosok. Ami a repertoárt illeti a klasszikus örökzöldek mellett mindkét lemezükről („Swing amíg élek”, „Botrány”- utóbbi az Év Szórakoztató zenei albuma kategóriában Fonogram díjat kapott) hallhatják kedvenceiket a zenekar rajongói.

Réka és Bálint nemcsak káprázatos hangjukat csillogtatják meg, hanem táncukkal és szellemes összekötő szövegeikkel az emberi érzelmek számtalan aspektusát mutatják be az est folyamán. Mosoly és könnyek – mindkettőre számíthat a közönség. Olyan este lesz ez, ahonnan garantált jó érzéssel távoznak, és örökre szívükbe zárják a Group’n’Swing zenekart.
Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekarának tagjai: Mihályi Réka, Gájer Bálint - ének, Csík Tibor, Nyikes Krisztián - trombita, vokál, Bakó István - tenorszaxofon, vokál, Almási Attila - harsona, vokál, Lőrincz Ádám - zongora, vokál, Gyalog Zoltán - gitár, Molnár Péter - bőgő, Péntek Tibor – dob.

https://www.youtube.com/watch?v=9ULYZVz-5H4

https://www.youtube.com/watch?v=PUKNTss8sbo&list=RD9ULYZVz-5H4

Ajánlatunk


Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Kövess minket!


További ajánlataink


Ring a Swing! Fenyő Ünnep „Special”

Erkel Színház

Ring a Swing! Fenyő Ünnep „Special”… ahogyan még sohasem hallottad!
Fenyő Miklós gondolt egy nagyot! Legnépszerűbb slágereit, bravúros új…

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is. A Müpába új művészeti vezetőjük, a…

A magyar klasszikus rock történelem három ikonikus zenekara egy este egy helyen, az Edda 50. jubileumi műsorával. Bikini Republic Edda…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!