Program


Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel (eredeti nyelven, magyar felirattal)

Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel (eredeti nyelven, magyar felirattal)

Vegyél részt az első Gourmet Night by ETELE Cinema Premium eseményen október 17-én!
Ezen a felejthetetlen estén Pallag Dávid, a Rutin - Michelin ajánlású – étterem tulajdonosa kényeztet majd egy 3 fogásos gourmet vacsorával, amit különleges italokkal, egyedülálló atmoszférával és egy prémium moziélménnyel fűszerezünk meg.

 

Jegyár: 19900 Ft/fő

Aktuális előadások



Készen állsz egy igazán exkluzív élményre? Október 17-én bemutatjuk az első Gourmet Night by ETELE Cinema Premium eseményt, ahol a gasztronómia és a mozi varázslatos módon találkozik!

Ezen a felejthetetlen estén a Michelin-ajánlású Rutin Budaörs étterem tulajdonosa és séfje, Pallag Dávid gondoskodik róla, hogy minden érzéked kényeztetésben részesüljön. Az este során egy háromfogásos gourmet vacsorát élvezhetsz, amelyet gondosan válogatott, különleges italok kísérnek. Mindezt egy egyedülálló moziélménnyel ötvözzük, amely garantáltan elvarázsol. Az este fénypontjaként a Joker: Kétszemélyes téboly című film vár rád, amely mély, izgalmas és érzelmileg megrázó moziélményt ígér.

Mire számíthatsz?

Egyedi, exkluzív vacsorára, ahol minden fogás egy mestermű:

Leves: Kacsa consommé, lestyán, ravioli
Főétel: Hagymás mangalica rostélyos, ezer rétegű burgonya, salotta tarte
Desszert: Sütőtök, tonkabab, tökmag
Italok: Prémium italválogatás, amely tökéletesen kiegészíti a fogásokat.
Hangulat: Különleges atmoszféra, ahol a gasztronómia és a mozi tökéletes harmóniában fonódik össze.

Mikor?

Az esemény kizárólag október 17-én lesz, a 19:00 és 20:30 vetítésekhez kapcsolódóan. A jegyek korlátozott számban érhetők el, így ne várj tovább!

Fontos részletek a vetítésekről:

A 19:00 órakor kezdődő vetítés eredeti nyelven, magyar felirattal lesz látható, így a film valódi hangulatát élvezheted.
A 20:30-as vetítés pedig szinkronizált változatban lesz megtekinthető, azoknak, akik a magyar hangokkal szeretnék átélni az élményt.
Ne feledd, érkezz legalább 60 perccel a film kezdete előtt, hogy az ETELE Cinema exkluzív környezetében egy teljes Premium moziélmény részese lehess!

Ez az esemény ideális választás, ha egy különleges alkalmat keresel, akár a pároddal, akár a barátaiddal, vagy egyszerűen csak szeretnéd átélni a prémium élményt.

Vásárold meg a jegyed most!

 

Kövess minket!


További ajánlataink


Ismerd meg a természetfotózás csodás világát. Bornemisza Zsombor természetfotós workshopján megismerheted a mókusok titkos életét és szuperképességeit, tanulhatsz a természetfotózás…

A Gyerekfilm Akadémia KASZKADŐR workshopján profi kaszkadőrtől tanulhatod el a legjobb filmes trükköket. Legyen szó verekedésről, táncról, esésről. Gyere el…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!