Program


GLOBE 2025 - bérlet

GLOBE 2025 - bérlet

Az elmúlt évek sikeres és a nézők által várt koncertjeinek köszönhetően jövőre már egy háromnapos esemény keretében várjuk Bordányba a zenei élmény kedvelőit.
 több...

Aktuális előadások



A program a GLOBE - ahol a barátok találkoznak nevet és szlogent kapta, melyet  2025. június 27-29. között rendeznek meg a Homokhátság Szívében. Elsőkörben a bérletértékesítés indult el, a fellépők neveit a szervezők folyamatosan teszik majd közzé a facebook.com/globe.eventpage oldalon, de itt a jegy.hu felületen is friss információk lesznek elérhetőek.

A program 0-6 év közötti kisgyermekek számára ingyenes, de kizárólag szülői kísérettel látogatható!

A program csak állójeggyel tekinthető meg, a színpad előtti közvetlen területre történő belépéshez kiemelt állójegy vásárlása szükséges, amely limitált, 300 fő számára biztosított.  A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, ülőhelyet nem tudnak biztosítani a szervezők!

Bejáratnál a jegy okostelefonról is bemutatható, kinyomtatni nem kötelező.

Kérjük, hogy a jegyed a rendezvény ideje alatt mindig tartsd magadnál.

A beléptetésnél a biztonsági ellenőrzés során a vendégek ruháját és csomagját ellenőrzik.

Tiltott tárgyakat, állatokat és nagy méretű csomagokat nem lehetséges a rendezvény területére bevinni. Tiltott tárgyak közé tartozik: étel, ital, fegyver vagy annak látszó tárgy, illetve egyéb, életre, testi épségre, egészségre, illetve közbiztonságra veszélyes tárgy vagy anyag.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

KÖZLEKEDÉSI, PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK:

A helyszínen forgalomirányítás várható, ennek ellenére számítani kell torlódásra, a türelmét előre is köszönjük! Bővebb információ a rendezvényt megelőzően a facebook.com/globe.eventpage oldalon lesz található.

Kövess minket!


További ajánlataink


Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 16. Boogiefeszten élőzenés…

Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 16. Boogiefeszten élőzenés…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!