Program


Geröly/Gyárfás/Mikós/Porteleki Quartet

Geröly/Gyárfás/Mikós/Porteleki Quartet

Ők négyen a hazai kreatív zenei szcéna legfoglalkoztatottabb dobosai közé tartoznak, akik nem csak mesterei az ütőhangszereknek, hanem remek muzsikusok és zeneszerzők is.

Aktuális előadások



Geröly Tamás – dob, ütőhangszerek, gardon

(Grencsó István zenekarai, Szabados György zenekarai, Gadó Gábor zenekarai, Dresch Quartet, Geröly Trio, Geröly Space Sextet, és számtalan más free jazz és népzenei együttes )

Gyárfás Attila – dob, ütőhangszerek, gardon

(Gyárfás Attila Trió, Kovász, Ávéd János Trió, sok-sok nemzetközi kollaboráció, valamint számos szóló koncertet adott, többek között New Yorkban, Milánóban és Vicenzában)

Miklós Szilveszter – dob, ütőhangszerek, gardon

(Grencsó István zenekarai, JÜ, Pozsár Máté Quartet, Trió Kontraszt, AMP, … a hazai meghatározó jazz zenészek mellett játszott olyan világsztárokkal, mint Mats Gustafsson, Rudi Mahall, Peter Brötzmann… )

Porteleki Áron – dob, ütőhangszerek, gardon, brácsa

(Dorota, Decolonize Your Mind Society, Qyian, 12z, Szelevényi Ákos trió, duó, JAP, Turul Béast, magyar és nemzetközi formációk, szóló előadások)

Ők négyen a hazai kreatív zenei szcéna legfoglalkoztatottabb dobosai közé tartoznak, akik nem csak mesterei az ütőhangszereknek, hanem remek muzsikusok és zeneszerzők is.

Elsőre meglehetősen szokatlannak tűnhet ez a felállás, de semmiképp se hagyományos dobszólókra gondoljatok: ez igazi együtt-zenélés lesz a javából, dobokra és mindenféle ütőhangszerekre.

Mindegyikőjüknek volt már sok szóló koncertje itthon és külföldön, és játszottak egymással duóban is néhányszor, volt rá példa, hogy trióban is, de így négyen együtt még soha nem léptek színpadra.

Az évad egyik legizgalmasabb project-jének ígérkezik.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDRÉ RIEU

MVM Dome

André Rieu, a világhírű "keringőkirály" Johann Strauss Zenekarával és nemzetközi szólistákkal 2025-ben visszatér Budapestre, hogy egy látványos új show-val nyűgözze…

Örök ifjúság - Mendelssohn / Mahler, Christoph Eschenbach

MÁV Szimfonikusok Zenekar - Zeneakadémia, Nagyterem, Pesti Vigadó, Díszterem

Christoph Eschenbach a nemzetközi zenei élet kivételes egyénisége, aki zongoristából vált magasan jegyzett karmesterré. A német repertoár egyik legizgalmasabb tolmácsolója,…

A nyolcvanéves jazz-zongorista, Kenny Barron nem csak koránál fogva a műfaj legendája, és nem csak azért, mert a hatvanas években…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!