Program


Gerinces vagy? Jáki Zoltán előadása

Gerinces vagy? Jáki Zoltán előadása

Gerinces vagy? Mozgásszervi betegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai
Jáki Zoltán masszázsterapeuta interaktív workshopja
 több...

Aktuális előadások



A köztudatban az áll, hogy a gerinc megbetegedéseit leginkább a túl puha ágy, rossz cipő, sok ülőmunka, környezeti rázkódások, hajolás… stb. befolyásolják. Fontos tudnunk, hogy a stressz és a lelki tényezők legalább olyan fontosak, mint a fizikai hatások!
A workshopon megismerheted a gerinced kiemelt fontosságú szerepét, összetett fizikai működését és az egész szervezettel fennálló kapcsolatát; ízelítőt kapsz a legfontosabb lelki tényezőkről, amelyek erős befolyással vannak gerinced egészségére;
betekintést nyerhetsz abba, hogy a gerinced állapota hogyan befolyásolja az önmagaddal, embertársaiddal és a világgal való kapcsolatodat.

Ajándékozd meg magad egy gyógyító este örömével, és hangold össze az estédet egy finom és egészséges vacsorával vagy kései ebéddel a Napfényes Étteremben - amiből a program vendégei 20% kedvezményt kapnak.

Kövess minket!


További ajánlataink


Idén 80 éve, hogy elveszítettük Radnóti Miklóst. Az est során velünk lesznek Radnóti-kutatók, felcsendülnek Radnóti versei, Gyarmati Fanni naplóbejegyzései, bepillantást…

Till Attilával folytatódik A Vértes Agorája saját fejlesztésű interaktív talk show-ja, az Angyali vagy ördögi?.

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!