Program


Garden Of Lights - 17:00-18:00
6

Garden Of Lights - 17:00-18:00

Hurrá! Végre újra Budapesten a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás világában! Az őszi, téli estéken szeretettel várunk a Füvészkertben Aprajafalván! Gyere el a szeretteiddel és fedezz fel egy mesebeli, varázslatos helyet!

Aktuális előadások







További programok megtekintéséhez kattintson ide! (127)

Emlékszel még, milyen volt gyerekként reggelente várni a Hupikék Törpikéket a tévében? Hogy milyen volt elmerülni Nótata, Törpapa, Hami, Tréfi, Törpilla és a többiek sokszor izgalmas, sokszor szívmelengető kalandjaiban? Most eljött az édes nosztalgia ideje és hogy a szeretteidnek is megmutasd ezt a varázslatos világot. Találkozz újra a törpökkel, Hókuszpókkal, Sziamiaúval a bámulatos fényrengetegben, ahol önfeledt és örömteli lehetsz! Fedezd fel a gyerekeiddel együtt, hogyan működik az önfenntartó törpfalu és vegyél részt az izgalmas interaktív játékainkban is! Lépj be a mese csillogó, színes fényekkel teli világába – gyere el Garden of Lights új multimédia-kiállítására és hagyd magad a képzelet szárnyán szállni! Budapest egyik legvonzóbb látványossága most új kalandra vár!

Mi is az a Garden of Lights?
Páratlan multimédia-kiállítás, ahol a csodálatos botanikuskertben tehetsz sétát, az utadat pedig hihetetlen látványos, élvezetes fény és hangjáték övezi – elkápráztatja az érzékeidet és hirtelen úgy érzed, te magad is a mese részévé válsz. A kiállítás lengyel megálmodói arra törekednek, hogy a Garden of Lights „fénymeséi” körbejárják a világot. Ennek keretében immár másodszor utazik hozzánk a produkció, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek kikapcsolódást nyújt az őszi-téli estékre! Nemzetközi szinten eddig többmillió látogató gyönyörködött a csodában – légy te is részese Budapesten a Füvészkertben. Ha pedig már megcsodáltad, látogass el idén először nyíló, második helyszínünkre, a ZOO Debrecenbe, ahová Pinokkió varázslatos kalandja hív!

Mikor jöhetsz?
A Hupikék Törpikék multimédia-kiállítás 2024. október 18. és 2025. március 2. között várja a látogatóit. Hétfőtől csütörtökig 17:00-tól 20:00-ig, péntektől vasárnapig és ünnepnapokon 17:00-tól 21:00-ig tart nyitva. Szenteste és szilveszterkor viszont Aprajafalva is pihen!

Nyitvatartás
Hétfő-csütörtök: KIÁLLÍTÁS: 17.00-20.00
Péntek-vasárnap / ünnepnapok: KIÁLLÍTÁS: 17.00-21.00

További információk

FIGYELEM! A kiállításra történő bejutást csak online, előre, egzakt idősávra szólóan megváltott jegyekkel tudjuk garantáltan biztosítani, mert figyelnünk kell a Füvészkert befogadó képességére és arra is, hogy a kiállítás a látogatók számára élvezhető maradjon. A helyszínen váltott jegyek esetén a várakozás nélküli bejutást nem tudjuk biztosítani!

FIGYELEM! A megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani, cserélni, így kérünk, hogy azok megvásárlásakor mind az időpont, mind a helyszín terén figyelmesen és körültekintően járj el!

FIGYELEM! A kiállítás területére a belépés legkésőbb a napi zárás előtt 30 perccel lehetséges!

Kövess minket!


További ajánlataink


Zenekarácsony

Országosan

Hogy mi is ez a Zenekarácsony? Az idei karácsony 6 egymást követő munkaszüneti napot foglal magába. A december 24. és…

2024-ben ismét Senior+ Expo! Az idősödő korosztály számára szervezett legnagyobb és legizgalmasabb esemény 2024. október 25-26-án a BOK Csarnokban

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!