Program


Fúvószene

Fúvószene

Az Audi Bläserphilharmonie és Győri Filharmonikus Zenekar közös koncertje



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 18. szombat, 19:00

Műsor:
T. Kraas: Imagasy
G. Holst: 2. (F-dúr) szvit
T. Doss: Of Castles and Legends
O. Waespi: Fanfare and Funk    
***      
S. Melillo: Godspeed!
Hidas F.: Ünnepi zene
S. Yagisawa: Perseus
Reed: Armenian Dances Part I.
J. Fučik: Gigantic March    

Vezényel: Pietro Sarno, Szabó Ferenc

A fúvószene szó hallatán nagy valószínűséggel a katonazenekar jellegzetes, harsány hangzása, pattogó ritmusú indulók, a ragyogó rézfúvós hangszerek lelkesítő látványa merül fel emlékezetünkben. E különleges műfaj azonban sokkal összetettebb, mint azt elsőre gondolnánk! A gazdag hangzási lehetőségeket felvonultató, a legkülönbözőbb hangulatú zenéket hitelesen megszólaltatni képes koncertfúvószenekar intézménye mind a német, mind az angolszász területen rendkívül kedvelt: e sajátos zenének éppen úgy megvannak a jelentős alkotói – mint például Julius Fučik, Alfred Reed vagy Hidas Frigyes –, ahogyan világszerte ismert repertoárdarabjai. Az ingolstadti illetőségű Audi Bläserphilharmonie és a Győri Filharmonikus Zenekar közös hangversenyét két elsőrangú fúvóskarnagy, Pietro Sarno és Szabó Ferenc, a Győr Symphonic Band művészeti vezetője dirigálja. 

Ajánlatunk


Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Kövess minket!


További ajánlataink


A Recirquel új produkciója, a Paradisum az elpusztult világ elcsendesedését követő újjászületés mítoszát kutatja, ahol a kommunikáció eszköze a test,…

IL CANTUCCIO - élményebéd Szép

BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Jezsuita templom

A Comói- tó part közelségében található Michelin csillagos Il Cantuccio étterem rusztikus, de elegáns fogásairól híres. Séfje, Mauro Elli a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!