Program


Fortune hadművelet: A nagy átverés

Fortune hadművelet: A nagy átverés

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 15. vasárnap, 15:20

Fortune hadművelet - A nagy átverés

(16) Operation Fortune: Ruse de guerre 2023 114 perc

 

Rendező:

Guy Ritchie

 

Főszereplők:

Cary Elwes

Hugh Grant

Josh Hartnett

Eddie Marsan

Aubrey Plaza

Jason Statham

 

Orson Fortune (Jason Statham), a rendkívüli képességekkel megáldott szuperkém titkos bevetésre indul. A nagymenő ügynöknek vissza kell szereznie egy irtó veszélyes fegyvert, és közben meg kell akadályoznia, hogy a haláli eszköz Greg Simmonds (Hugh Grant), a híres-neves milliárdos fegyvernepper kezébe kerüljön.

És bár Fortune a legprofibb a szakmájában, ez bizony nem egyszemélyes meló. Kissé vonakodva, de csak összeáll a világ legjobbjaival (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), hogy egy mindent elsöprő küldetésen találják meg a spéci eszközt. Ám egy olyan nagy halhoz, mint Simmonds, egy különleges csali kell. Fortune és csapata beszervezi Hollywood legnagyobb filmsztárját, Danny Francescót (Josh Hartnett), aki nem mellesleg Greg Simmonds kedvenc színésze. És bár a hadicsel elég furmányos, minden Danny fiú rátermettségén áll vagy bukik.

Forgalmazó: Fórum Hungary

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi. Az előadás hossza szünettel: 180 perc

Nagyszabású, zenés ősbemutató. A szabadság és a szerelem szívmelengető találkozása látványos vizualitással, lendületes táncokkal és drámai erejű színészi játékkal.

Kövess minket!


További ajánlataink


Showder Klub LIVE!

SYMBOL Budapest

Szagolj bele kedvenc tévéműsorod felvételének hangulatába, nézd a stand-up sztárokat karnyújtásnyi távolságból és fogyassz tömény humort vágatlanul!

Random Trip - Előszilveszter Szép

Várkert Bazár

Jó pár éve hagyománnyá vált, hogy az előszilveszteri bulit a Random Trip rendezi a Várkert Bazárban. Most sem lesz ez…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!