Program


Florian Zeller: A fiú

Aktuális előadások





 

Anne váratlanul beállít a volt férjéhez, Pierre-hez azzal, hogy valami gond van közös kamasz fiukkal, Nicolasszal. Pierre megígéri, hogy segít, és Nicolas át is költözik hozzá és új családjához. Azonban ebben a tipikus modern, elfoglalt, jómódú, nagyvárosi patchwork családban senkinek nincs elég ereje és türelme a kamaszkori depresszióval küzdő Nicolashoz. Nincsenek meg az eszközeik sem a probléma súlyának felismeréséhez, sem a kezeléséhez.

Florian Zeller világhírű francia kortárs drámaíró kirobbanóan sikeres, Az apa című darabja után A fiú a szerző családi trilógiájának következő fejezete. Míg Az apa a demencia családokra gyakorolt hatásairól beszélt, A fiú egy másik mentális betegséget (kamaszkori depresszió), egyben hétköznapi családi problémát vizsgál meg közelről, amely rengeteg embert érint, mégis kibeszéletlen.

A történet során Nicolas végig kiismerhetetlen marad: hol vádaskodó, hol tehetetlenül kétségbeesett kamasz, máskor megnyerő és szellemes, vagy éppen lelepleződő hazudozó. A darab azonban nem kizárólag rá fókuszál, ugyan olyan hangsúlyt kap a fiút körülvevő felnőttek világa is. Hétköznapi szorongásaik, beteljesületlen vágyaik, bizonytalanságuk és jóhiszeműségük. A cselekmény csendesen, de kíméletlenül halad a végzete felé, egy idő után nem lehet kétségünk afelől, hogy tragédia felé tartunk. A kérdés csupán az, mikor és hogyan fog kirobbanni a felgyülemlett feszültség.

BEMUTATÓ: 2024. november 8. péntek 19 óra

Rendező: Dicső Dániel

Helyszín: Színházterem

Időtartam: (később kerül feltöltésre)

*(Jegyárkedvezményeinket csak jegypénztárunkban vehetik igénybe.)

Kövess minket!


További ajánlataink


Giuseppe Verdi OTELLO Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!