Program


FILM/ZENE: Lefkovicsék gyászolnak - közönségtalálkozó
2

FILM/ZENE: Lefkovicsék gyászolnak - közönségtalálkozó

Érdekes filmzenei kérdésekre keressük a választ ezen a különleges vetítésen, amelyen a film hangi világáért felelős alkotók lesznek a beszélgetőtársaink, néhány emlékezetes dallam pedig élőben is felcsendül.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 12. kedd, 19:30

Rendező: Breier Ádám

Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Bezerédi Zoltán, Leo Gagel, Máhr Ágnes

 

Vendégek: Breier Ádám filmrendező, Várhegyi Rudolf hangmester, Márkos Albert zeneszerző, valamint zenésztársai, Jávorka Ádám és Móser Ádám

Lefkovics Tamás, a nagyszívű, de konok bokszedző (Bezerédi Zoltán) viszonya annyira megromlott a fiával, Ivánnal (Szabó Kimmel Tamás), hogy évek óta nem beszélnek egymással. Iván Izraelbe menekült az apjával való konfliktus elől, ortodox zsidóként ott él, ott alapított családot, Budapestről csak az édesanyjával (Máhr Ágnes) tartja a kapcsolatot. Az anyuka váratlan halálakor Iván a hatéves kisfiával (Leo Gagel) hazatér, hogy a zsidó hagyományoknak megfelelően egyhetes gyászt, shivát üljenek a szülői házban. A két férfin keresztül két világ feszül egymásnak, aminek a tétje a család egyesülése. Breier Ádám első nagyjátékfilmje sok humorral beszél a generációs különbségekről, és legfőképpen arról: sosem késő megbocsátani.

 

Díjak: Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál 2024: VersenyprogramForgalmazó: Mozinet

Ajánlatunk


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes A MAKRANCOS KATA Balett két felvonásban

Einstein és Chaplin. A Nobel-díjas fizikus és a filmsztár. A tudomány és a művészet két csillaga. Összeköti őket a függetlenségük, emberségük és a humor is, amiben Einstein sem maradt el Chaplintől. Mindketten kivándoroltak az Egyesült Államokba, amely először a befogadó arcát mutatta feléjük, később mindkettőjüknek szembesülniük kellett választott hazájuk másik arcával is.

Kövess minket!


További ajánlataink


A hattyúk tava

Magyar Állami Operaház

Csajkovszkij első balettje talán a legkedveltebb klasszikus darab a balettirodalomban: a nősülni kénytelen herceg és a hattyúvá varázsolt lány szerelmének…

Koyaanisqatsi – Kizökkent világ (1982) - Filmkoncert Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Godfrey Reggio "Koyaanisqatsi" című kultikus filmjét láthatja-hallhatja a Müpa közönsége a Philip Glass Ensemble autentikus előadásában.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!