Program


Férfias operák, operás férfiak
6

Férfias operák, operás férfiak

Ahogyan a kétrészes műsor címe is jelzi, a kórus ezúttal az opera világába kalauzolja el közönségét. A férfikar tagjai ebben a zenei műfajban is gazdag tapasztalattal rendelkeznek, mivel több évtizedig szinte megkerülhetetlen szereplői voltak a magyar és külföldi opera színpadoknak egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 19:30

Férfias operák, operás férfiak a címe a Honvéd Férfikar következő, Pesti Vigadóbeli koncertjének. Ahogyan a kétrészes műsor címe is jelzi, a kórus ezúttal az opera világába kalauzolja el közönségét. A férfikar tagjai ebben a zenei műfajban is gazdag tapasztalattal rendelkeznek, mivel több évtizedig szinte megkerülhetetlen szereplői voltak a magyar és külföldi opera színpadoknak egyaránt.

A koncert első felében Mozart, Beethoven és Gounod operáiból hallhatók férfikari idézetek, míg a második részben Verdi műveiből csendülnek fel ismert és kevésbé ismert, ám fülbemászó dallamok.

A remekművek megidézését két kiváló énekművész segíti majd: Szilágyi Szilvia (mezzoszoprán) és Kovács István (basszus) énekművészek működnek közre ezen az estén.

Bár ezúttal az öltözet nem változik, mégis képzeletben több ruhát öltenek magukra a kórus tagjai: ez alkalommal zarándokokká, papokká, rabokká, katonákká, udvaroncokká vagy éppen haramiákká lényegülnek át.

Közreműködik: Szilágyi Szilvia (mezzoszoprán), Kovács István (basszus), Nagy László Adrián (zongora)
Vezényel: Riederauer Richárd

Ajánlatunk


Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és nemegyszer fordít egyet azon a bizonyos csavaron.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

Évadnyitó koncert a Karmelitában Szép

Karmelita, Beethoven-terem

A Karmelita koncertsorozat nyitó alkalmán egy régi hagyományokra épülő, ma mégis kuriózumnak számító műfajjal, a némafilmre történő orgonaimprovizációval ismerkedhet meg…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!