Program


ENEMY (UK/SE)

ENEMY (UK/SE)

Kit Downes, Petter Eldh és James Maddren a kockázatvállalásban találja meg a zenélés értelmét. Egyszerre robbanékony és lírai triójuk, az ENEMY általában próba nélkül, élő koncertek során bontja ki a zenei anyagot.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 21. szombat, 20:00

Kompozícióik nyughatatlan örvényében újabb és újabb zenei ötletek merülnek fel, amelyeket a három briliáns alkotó kipróbál, csiszolgat, majd elvet, hogy aztán mégis elővegye és kidolgozza őket. Az ENEMY szélesvásznú, ellentmondásokkal teli zenéjét elsősorban az intenzitás és az összetettség teszi izgalmassá: a hallgató szövevényes ritmusok és talajvesztett beatek kereszttüzében találja magát, miközben a három jóbarát lankadatlan koncentrációval feszegeti technikai és művészi határait. Ennek lehet majd tanúja az is, aki meghallgatja szeptemberre ígért harmadik albumuk, a We Jazz Records gondozásában megjelenő The Betrayal magyarországi bemutatóját.

Közreműködik:

Kit Downes - zongora
Petter Eldh - nagybőgő
James Maddren - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Kövess minket!


További ajánlataink


Liszt: Szent Erzsébet legendája - A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2024 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Liszt Ferenc "Szent Erzsébet legendája" oratóriumával indul a 2024-es Liszt Ünnep. Magával ragadó nyitókoncert a klasszikus zene kedvelőinek!

Recirquel: Solus Amor Szép

Müpa, Fesztivál Színház

A Recirquel Solus Amor című cirque danse produkciója szeptemberben a Müpa Fesztivál Színházában látható - jegyek még kaphatók.

Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!