Program


Egy gyékényen árulunk - Pados Zoltán kosárfonó

Egy gyékényen árulunk - Pados Zoltán kosárfonó

A sorozat a vessző, gyékény, szalma, csuhé, sás megmunkálásával foglalkozó szakembereknek és érdeklődőknek szól. Pados Zoltán kosárfonó népi iparművész családjában majd' százéves hagyománya van a kosárfonásnak: a család az 1930-as években Kedvezményezett Kisiparosként kezdte iparszerűen űzni a mesterséget. 1988-től dolgozik saját műhelyében önálló kosárfonó kisiparosként.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 11. szombat, 17:00

A sorozat a vessző, gyékény, szalma, csuhé, sás megmunkálásával foglalkozó szakembereknek és érdeklődőknek szól. Pados Zoltán kosárfonó népi iparművész családjában majd' százéves hagyománya van a kosárfonásnak: a család az 1930-as években Kedvezményezett Kisiparosként kezdte iparszerűen űzni a mesterséget. 1988-től dolgozik saját műhelyében önálló kosárfonó kisiparosként. 1997-től rendszeresen zsűrizteti a tárgyait. 2000-től állandó résztvevője az Élő Népművészet Kiállításnak, 2010-ben GRÁNÁTALMA DÍJ-ban részesült. 2023-ban megkapta a Népművészet Mestere díjat.

Ajánlatunk


Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

André Rieu 2025. november 28-án visszatér Budapestre, hogy lenyűgözze közönségét egy látványos új show-val az MVM Dome-ban. A világhírű "keringő király" Johann Strauss Zenekarával és nemzetközi szólistákkal egy felejthetetlen estét ígér.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Queen Of The Night

KoncertM, Erkel Színház, Kölcsey Központ Nagyterem

Whitney Houston Show From London West End
Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről érkezik Magyarországra…

NYÁRI KÁROLY - BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT - Családi Karácsony

Budapest Kongresszusi Központ

Családi karácsonyi koncert! Ünnepeljen együtt Nyári Károly felejthetetlen Budapesti Karácsonyi Koncertjén 2024. december 27-én a Kongresszusi Központban!

Ez a történet úgy szól az életről, hogy közben minden generációt tud szórakoztatni, ezúttal Gémes Antos rendezésében, itt Nyíregyházán: „ahol…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!