Program


ÉGER

ÉGER

A METROPOLICE FILMFESZTIVÁL DÍJNYERTES FILMJE
Színes, magyar bűnügyi film, 116 perc
R. Nagy Borús Levente Sz. Kálid Artúr, Nagy Zsolt, Péterfi Bori, Schmied Zoltán
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 26. vasárnap, 16:00

Az adósságot végül mindig meg kell fizetni … Károly és Zsolt egyszerre legjobb barátok, vetélytársak és esküdt ellenségek – tehát egymás életének szerves részei mióta az eszüket tudják. Az egyetem végeztével azonban elszakadnak egymástól. Hosszú évtizedek után útjaik akkor keresztezik ismét egymást, mikor a munkanélküli, reményvesztett Zsolt megjelenik az éppen életközépi válságon keresztülmenő Károly ajtajában. A két férfi találkozása olyan eseményláncolatot indít el, amely nem csak kettejük, hanem minden szerettük életét végérvényesen tönkreteheti. A féltékenység, irigység és bosszú elkerülhetetlenné teszi a vérontást, az eseményekben pedig egyaránt központi szerepet játszik egy titokzatos felvétel, a véletlenek összjátéka és a sors keze.

Az Éger az író-rendező Nagy Borús Levente első játékfilmje. A játékfilm egy rendkívüli emberi történet, jutalomjáték valamennyi szereplője számára. A film igazi sztárparádét tartogat: az Éger szerepeiben Kálid Artúr, Kovács Tamás, Nagy Zsolt, Péterfy Bori, Schmied Zoltán, Szilágyi Csenge és Zsótér Sándor látható. Az alkotás előzménye a Tantrum című kisjátékfilm, Nagy Zsolt egysnittes monológja, amely szerepelt a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál és a Magyar Mozgókép Fesztivál hivatalos programjában is. A film zeneszerzője Víg Mihály, a Trabant és Balaton együttesek alapítója, aki Tarr Béla alkotótársaként kivételes filmzenék sorát szerezte (Sátántangó, Werckmeister harmóniák, A torinói ló) pályafutása során. Az Éger közvetlen állami támogatás nélkül, a Vertigo Média gyártásában készült, producerei Kárpáti György és Berta Balázs.

Helyfoglalás Filmharmónia bérlettel: https://otthon-mozi.jegy.hu/seasonpackage

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Kövess minket!


További ajánlataink


Cinefonic 2024 ráadás

Budapest Kongresszusi Központ

Cinefonic Ráadás! A Budafoki Dohnányi Zenekar legendás filmzene koncertje a BKK-ban december 1-jén vasárnap 19:30-kor. Ne maradj le te sem!

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!