Program


Dunaföldvári Tájház
3

Dunaföldvári Tájház

Kedves Látogatónk!
A parasztház az utolsó és egyetlen emléke a helyi, népi épített örökségnek, melyet Jákli Mária örököse, Csizmadia Margit adományozott Dunaföldvár városának, hogy az épület minden berendezésével együtt a tájházként működhessen.

 több...

Aktuális előadások


19. században épült, a hagyományokat követő háromosztatú parasztházat, annak infrastruktúráját restaurálták, megtisztították berendezési és használati tárgyait, hogy a ház helytörténeti és néprajzi kiállítóhelyként funkcionálhasson. A helyiek összefogásával, önkéntes munkával autentikusan állították helyre a közvetlen táji környezetet, az előkertet, az udvart és a hátsó konyhakertet.

Építettek egy teljesen új közösségi teret is, ami baráti és családi rendezvényekre kibérelhető.

Ha szeretné megnézni a Dunaföldvári Tájházat, egyeztessen időpontot a Dunaföldvári Művelődési Központban (+3675541000) vagy a Dunaföldvári Várban található Tourinform irodában (+3675541083)!

Kövess minket!


További ajánlataink


A program kb. 50 perces programon bemutatjuk a Zeneakadémia épületének különleges díszítéseit, rejtett kincseit, megismerkedhetnek a legendás a Nagyterem történetével…

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

A múzeumi terekben a kiemelt eseményekkor (megnyitó, finisszázs, konferencia, borest) étkeztetés is folyik. A legnépszerűbb és egyszerűbb magyar múzeumi eseményeken…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!