Program


Dr. Almási Kitti - Újratervezés

Dr. Almási Kitti - Újratervezés

Indul az új év, tele vagyunk fogadalmakkal, vágyakkal azzal kapcsolatban, hogy 2025-ben végre lefogyunk, kevesebbet fogunk dolgozni, társat találunk, boldogabbak leszünk... Van, akinek sikerül, de sokaknak nem. Min múlik ez?  több...

Aktuális előadások



Valóban a saját céljainkért küzdünk, vagy mások elvárásainak akarunk megfelelni? Milyen szerepe, mekkora jelentősége van a rövid, közép- és hosszútávú terveknek? Érdemes ezeket szövögetni?

Egy válás, egy betegség sokszor képes lerombolni azt, amit addig az életünkről gondoltunk… újra kell definiálnunk magunkat ahhoz, hogy végre a helyes irányba tudjunk elindulni az új esztendőben, a valódi céljaink megvalósítása felé. Minden kezdet nehéz, ezt már sokat hallottuk, de hogy lehet megkönnyíteni és hogyan váljunk kitartóvá?

Vendégünk, Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, író, előadó, akivel ezeket a sokunkat érintő, foglalkoztató kérdéseket járjuk körbe a 2025-ös esztendő első önismereti előadásán. Tartson velünk, kérdezzen ön is, hogy jól induljon az éve! Várjuk szeretettel!

Műsorvezető: Németh Szilvia

VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL!

Kövess minket!


További ajánlataink


GOURMET NIGHT

Etele Cinema

Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel
Készen állsz egy igazán exkluzív élményre? Október 17-én bemutatjuk az első Gourmet…

Az Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokságot 2023-ban, üstökösként feltűnve, Friss Benjámin nyerte meg a Trafóban. Nagy sikerrel képviselte országunkat a…

A Hegyvidék Galéria következő előadása a párizsi avantgárd világába kalauzol, amely során a témában, a Sorbonne-on doktorált Dr. Mészáros Flóra…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!