Program


Double Weisz Quartet

Double Weisz Quartet

A zenekar hangvételét a jazz, a klasszikus zene és a népzene hármas egysége formálja, meglehetősen őszinte és egyedi hangzásvilág alapján. Jellemző rájuk a kompozíciók friss és szabad felfogású előadásmódja: nemritkán trió vagy duó felállásban folyik a játék. A hangszerelés is igen változatos.

Aktuális előadások



Közreműködik:
Weisz Gábor - szaxofon
Weisz János - zongora
Sárdi Ádám - basszusgitár
Szegő Dávid - dob

Bár a Weisz testvérek gyerekkoruk óta játszanak együtt kisebb-nagyobb formációkban, közös szerzői estet 2013 tavaszán adtak először a Magyar Rádió Márványtermében. A zenekar létezése is innen datálódik. 2016-ban elkészült újabb anyaguk bemutatójára szintén a Márványteremben került sor, amit további koncertek követtek, így az együttes az Opus vendége is volt már.

A zenekar hangvételét a jazz, a klasszikus zene és a népzene hármas egysége formálja, meglehetősen őszinte és egyedi hangzásvilág alapján. Jellemző rájuk a kompozíciók friss és szabad felfogású előadásmódja: nemritkán trió vagy duó felállásban folyik a játék. A hangszerelés is igen változatos, néhol kimondottan könnyed, máskor kísérletező vagy kortárs elemeket fedezhetünk fel benne, de alkalomadtán akár a groteszkbe hajló humort sem nélkülözi. Az együttes repertoárján szereplő kompozíciók mély zenei igényességgel születtek, és a nagy dinamikai különbségek még színesebbé teszik a hangzást, egyéni szólókkal társulva.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!