Program


Doku7 - Kölyök Platónok

Doku7 - Kölyök Platónok

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hozunk el a közönségnek, amik az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában. Február 8-a és március 21-e között minden csütörtökön 19 órától díjnyertes dokumentumfilmek láthatók a K11-ben!

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 29. csütörtök, 19:00

Február 29. csütörtök 19:00 - Kölyök Platónok (r: Neasa Ní Chianáin) - 102 perc

Az Elvis-rajongó, független iskolaigazgató, Kevin McArevey és elkötelezett, új utakat járó csapatának álma, hogy változtassanak egy olyan belvárosi közösség sorsán, amelyet a szektás agresszió, a szegénység és a kábítószer sújt. A Belfast munkásnegyedében működő katolikus fiúiskola különleges módon küzd az észak-ír polgárháború évtizedei óta tartó erőszak legyőzéséért. Az eltökélt igazgató nap mint nap az ókori görög filozófusok bölcsességével felvértezve küldi haza ifjú csapatát, azzal a szándékkal, hogy a fiúk rábírják szüleiket és szomszédaikat arra, hogy végre hagyjanak fel az előítéleteikkel. A film tisztelgés a fiatalokba vetett hit és a lehetőségek ereje előtt.

A Doku7 partnere a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Szenvedély, csábítás, szerelem, vértpezsdítő zene, káprázatos látványvilág. Frank Wildhorn musicalje Homonnay Zsolt rendezésében az Operettszínház szeptemberi műsorán!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!