Program


Díszfogyi

Aktuális előadások



Írók: Tunyogi "Tunyi" Imre, Horváth " Szinész Bob" Kristóf

Előadja: Tunyogi "Tunyi" Imre, A NYOMIK c. film egyik szereplője

Rendezte: Horváth " Szinész Bob" Kristóf

Évszázadok teltek el úgy, hogy bizonyos csoportok nem mondhatták el a történeteiket a többségnek, hogy volt ugyan narratíva róluk, de azt nem ők alakították ki. A történetek róluk szóltak ugyan, de nem általuk lettek elmondva.

Mostanra úgy tűnik, a világnak szemet szúrt ez az anomália, és egyre inkább keressük a valódi történeteket, egyre inkább növekszik bennünk az igény, hogy saját magunk alakíthassuk ki a rólunk szóló narratívát. Talán ezért hat ennyire átütően a storytelling, ezért hódít most ismét a személyes történetmesélés.

Tunyogi Imre féloldali bénulással, enyhe értelmi fogyatékosként született. 30 évig dolgozott önmagán, 30 évig figyelte a körülötte élőket, viselkedésüket, viszonyulásukat. Ezért a saját története nemcsak róla szól, rólunk is mesél – igazat. Horváth „Színész Bob” Kristóf és Tunyogi Imi színházában a slam, a költészet és a stand-up comedy sajátos elegye jön létre.

Együttműködő partner: CAFe Budapest.

Kapunyitás: 18:40

 

Kövess minket!


További ajánlataink


Pintér Béla és Társulata: Réka és az Oltatlanok Szép

Átrium Színház

"Előadásunkban lesznek majd olyan szereplők, akik nem akarják beoltatni magukat, de nem róluk szól majd elsősorban a darab. Sokkal inkább…

Bieder József előadás után teszi a dolgát, pakol az üres színpadon, s fölnézve közönséggel, méghozzá telt házzal találja magát szembe.…

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!