Program


DESH

DESH

DESH tündérmesébe illő története a magyar zeneipar egyik legizgalmasabb színfoltja, aki a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok keretében, 2024. október 4-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban lép fel.

Aktuális előadások



Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok

DESH

2024. október 4. (péntek), 20.30 – Tokaj Fesztiválkatlan

 

DESH tündérmesébe illő története a magyar zeneipar egyik legizgalmasabb színfoltja, aki a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok keretében, 2024. október 4-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban lép fel.

Kukásautó című, megaslágerré lett bemutatkozó dala (36 millió YouTube-megtekintés) nem szerepjáték: DESH valóban kukásból lett Magyarország legnépszerűbb trap-előadója. YouTube-feliratkozói száma mindjárt eléri a 200 ezret, megtekintései pedig a 200 milliót.

Amihez DESH nyúl, az arannyá válik: még lyric-videói is milliós lejátszásokat hoznak. MALIBU, illetve a Young Fly-jal és KKevinnel közös ROLLIN’ című klipje is 13 millió megtekintésnél jár. Spotify-on havonta 600 ezren hallgatják – ő Magyarország második legtöbbet streamelt előadója.

2022-ben jelent meg első, DESHPERADO című nagylemeze, 2023 novemberében kiadta az A bús barista balladái című EP-jét – ezek mellett azonban készített egy közös nagylemezt és EP-t legjobb barátjával és alkotótársával, Azahriah-val (A ló túloldalán, 2022; tripq, 2022), CARPE DIEM című, 2023 nyarán kiadott EP-jén Young Fly, KKevin és a PASO-ból ismert Lord Panamo szerepel. A Recorder magazin kritikusa úgy fogalmazott: „Amikor az Úr megteremtette DESH-t, tuti az volt a célja, hogy ez a csávó nyári slágereket énekeljen a magyaroknak, még ha azok nem is biztos, hogy megérdemlik őt.”

DESH-t kár volna mégis csupán bulizós előadóként számontartani: zeneileg a traptől a dutch house-ig bármi előfordulhat a lemezein, fontos szereplő rajtuk a többször megénekelt síró gitár, ő pedig a raptől a raggán át a roma énekig rendkívül széles spektrumon mozog. Szövegileg a pofátlan, szókimondó verzék mellett bőven találunk elgondolkodtató, sőt társadalomkritikus sorokat is – újabb dalai közt kifejezetten komoly hangvételűeket is találunk.

Miután Azahriah fellépőtársaként végigturnézta az országot, DESH immár saját zenekarával tölti meg a koncerttermeket: Akvárium Nagy HALL-beli koncertjére pillanatok alatt elfogytak a jegyek. És őt ismerve ez még csak a kezdet.

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Amélie Csodálatos Élete

Erkel Színház

Amelie csodálatos élete filmzenei est a Grammy díjra jelölt Claudio Constantini és zenekara előadásában! - 24 évet vártunk rá!

Liszt és Erkel neve összefonódik a tehetséggondozással. Híres műveik tolmácsolásán keresztül világjáró művészeink mellett bemutatkoznak azok a rendkívüli tehetségek, akik…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!