Program


Dániel András: Megették az ovit

Dániel András: Megették az ovit

- a Mesebolt Bábszínház előadása

Aktuális előadások



Mármint nem igaziból, hanem a Kultúrkúria színpadán… A hihetetlen eset a Megették az ovit című bábelőadás bemutatóján várható. Ám szerencsére ijedtség helyett inkább sok nevetés várható!
A népszerű Kuflik írója kimondottan a Mesebolt Bábszínház kérésére írta ezt a mesét. A történet egyszerre szól gyerekeknek és felnőtteknek. A nyelvi játékokban is gazdag előadás központi témája a szeretet, az elfogadás és a mindennapi csodák lehetősége.

Te tudtad, hogy valaki megette az ovit? És, hogy ez a valaki egy óriás volt? Azt hallottad, mi történt ezután? Hogy mit csináltak az óvónénik? Meg a Böske dadus? Na és a gyerekek!?
És azt tudod, hogyan lett azután egy másik ovi? Egy miféle ovi?! És mit szólt ehhez a pfolgármester? Meg a főnáspáng? És a fűzoltó pőfarancsnok? Meg a többi felnőtt?! És hogy mi lett aztán az óriással? Tényleg nem hallottad? Fúha, akkor nagyon gyorsan nézd meg ezt az előadást!

Dramaturg: Veres András (Blattner Géza-díjas)
Tervező: Grosschmid Erik (Blattner Géza-díjas)
Rendező: Somogyi Tamás
Játssza: Kolozsi Angéla (Blattner Géza-díjas)

Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Kövess minket!


További ajánlataink


A hülyéje Szép

Thália Színház

A hülyéje őrült és szerelmes bohózat – tökéletes nevettető kikapcsolódás szerelmeseknek, friss házasoknak, és hűtlenséget tervezőknek. Megszállott nőcsábászok és bosszúálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!