Program


CulChariTy Jótékonysági Borvacsora / zenei és gasztronómiai élmény a jótékonyság jegyében
2

CulChariTy Jótékonysági Borvacsora / zenei és gasztronómiai élmény a jótékonyság jegyében

Képzeld el, hogy egy kellemes estét töltesz finom falatok, barátok, egy igazán különleges zenei élménykoncert, és egy igazi sportlegenda, Hajdu Attila, a labdarúgó válogatott és az FTC kapusa társaságában, és a Fürjes Pince, Attila pincészetének borait kortyolod.

Aktuális előadások



Most pedig képzeld el, hogy mindezzel nem csak magadnak okozol örömet, hanem másoknak is segítesz. Egy különleges este, ahol a művészet és gasztronómia találkozik a jótékonysággal! Vegyél részt a CulChariTy Jótékonysági Borvacsorán 2024. november 6-án, és segíts abban, hogy 60 gyermekotthonban élő kisgyermek november 23-án egy felejthetetlen sport-élmény napot töltsön el.
https://www.facebook.com/events/1081336076879345/

Készülj egy lenyűgöző utazásra a zene, a gasztronómia és a jótékonyság világában! A CulChariTy Jótékonysági Borvacsorán egy felejthetetlen vacsorán veszel részt, amelyet különleges zenei élménykoncert tesz teljessé. Az est borásza az FTC és a labdarúgó válogatott legendás kapusa, Hajdu Attila, aki immár a vendéglátásban is nagyot alkot, mind a Fürjes Villa és Udvarház, mind a pincészet megálmodásával és vezetésével.
Attila amellett, hogy bemutatja borait, beszélget velünk múltról és jövőről, saját gyerekkoráról, és arról, miért fontos egy-egy ügy mellé állni, hogy a sport valóban legyen mindenkié.
Az este során a kulináris élvezetek mellett a főszerep a jótékonyságé is – minden egyes jegyvásárlással hozzájárulsz ahhoz, hogy 60 gyermekotthonban élő kisgyermek egy örömteli sport és élménynapot tölt el november 23-án.
A sportnapról többet itt olvashatsz, vagy akár csatlakozhatsz is!
https://www.facebook.com/events/1081336076879345/

Ez a különleges borvacsora összeköti a minőségi gasztronómiát, a varázslatos zenei pillanatokat és a jótékonyságot, így egy valóban értékteremtő estét tölthetsz el velünk. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és éld át, hogy az élmények összekapcsolódnak az önzetlen segítő szándékkal!

Válaszd ki a kedvedre való menüt, szólj a barátaidnak, rokonaidnak és ügyfeleidnek, és csatlakozz:

Welcome drink: Fürjes Syrah Rózé gyöngyözőbor 2023

Kérlek, válassz menüt:

A-menü:

Előétel: Sütőtök krémleves - Fürjes Olaszrizling 2023
Főétel: Rántott harcsa burgonyasalátával - Fürjes Olaszrizling Öreg Tőke 2021
Desszert: Mézes krémes / Házi krémes - Fürjes Syrah Rozé 2023

B-menü:

Előétel: Húsleves gazdagon - Fürjes Olaszrizling 2023
Főétel: Bárány french rack sárgaborsó krémmel, sült paradicsommal, csónakburgonya körettel - Fürjes Olaszrizling Öreg Tőke 2021
Desszert: Mézes krémes / Házi krémes - Fürjes Syrah Rozé 2023

"Mindenmentes" C-menü:

Előétel: Sütőtök krémleves - Fürjes Olaszrizling 2023
Főétel: Karfiol steak, lencsesalátával és currys karfiolkrémmel - Fürjes Olaszrizling Öreg Tőke 2021
Desszert: Kókusztejes tápióka puding gyümölcs mártással - Fürjes Syrah Rozé 2023

Közreműködők:

A Superar Alapítvány egy igazi csoda. Olyan gyerekeknek és fiataloknak nyújtanak zenei oktatást, akiknek esélyük sem lenne megismerni a zenélés örömét. Képzeld el azt a kislányt, aki eddig mindig félve bújt meg a hátsó sorban, most pedig bátran előre lép, hogy énekeljen vagy gitározzon. A Superar munkájának köszönhetően láthatjuk, ahogy a zene nemcsak hangokat, hanem önbizalmat, mosolyt és igazi közösséget teremt. És ki tudja? Talán egyszer majd ők is ott állnak a Sziget nagyszínpadán, és több ezer ember tapsolja meg azt az utat, amit a zenével együtt megtettek.

„Bezzeg a mi időnkben, délután csak fociztunk!”
A Csakacsel SE ezek szerint megfejtette az időutazás rejtélyét, hisz igazi varázslatot visz a gyerekek mindennapjaiba, ahol a foci több lesz egyszerű játéknál –igazi kaland! A mai rohanó világban, ahol a képernyők uralják a teret, a Csakacsel SE abban segít, hogy a gyerekek ne kis robotként töltsék napjaikat, hanem boldogan, mozgásban teljen a szabadidejük. Az iskolai és óvodai fociedzéseiken a lurkók nemcsak cselezni tanulnak, hanem megtapasztalják a közösség erejét, a mozgás örömét és azt, milyen jó érzés, amikor egy csapat tagjaként sikerélmények érik őket. Versenyeken, táborokban és izgalmas foglalkozásokon keresztül a Csakacsel SE gondoskodik róla, hogy minden gyerek úgy érezze: a pályán ő a főhős, akinek minden álma megvalósulhat.

Hajdú Attila neve sokunk számára a Ferencváros Bajnokok Ligája-szereplésével fonódott össze, ahol kiváló kapusként segítette csapatát. Az 1995-ös sikerek óta Attila új szenvedélyre lelt: a borászat világába merült el, és megalapította a Fürjes Villa borászatot.

Épp olyan elhivatottsággal, precizitással és szenvedéllyel fordul a borok készítéséhez, mint ahogyan a kapuban is védett. A Fürjes Villa borai nem csupán finom italok, hanem a múlt sikereit és a jövő iránti elkötelezettséget tükrözik. Az évek alatt megtanulta, hogy a legnagyobb dolgokhoz idő és törődés kell – legyen szó a szőlőről vagy a fiatal sportolók mentorálásáról.

Attila emberközeli, barátságos hozzáállása mind a pályán, mind a borászatban megmutatkozik. Hisz abban, hogy a bor, akárcsak a sport, összehozza az embereket, és köz
össégi élményt teremt. A novemberi CulChariTy Jótékonysági Borvacsorán a vendégek lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen is megismerjék Attilát, miközben a borait kóstolják.
Hajdu Attila, a borász: https://www.youtube.com/watch?v=f5KfnJQcfTc&t=3s

HAT Alapítvány
A HAT Alapítvány Ez HAT! Programja és a CulChariTy nem egyszeri eseményekkel vagy pénzügyi támogatással segíti az állami gondoskodásban élő gyerekeket.
Kreatív lehetőséget kínálnak, hogy magánszemélyek és cégek is egyszerűen, a mindennapjaik részeként vehessenek részt a támogatásban. Önkéntesség, tárgyi adományok, vagy akár egy jótékonysági rendezvényen való részvétel – mindenki megtalálhatja azt a formát, ami legjobban illeszkedik az életéhez. Céljuk, hogy a segítségnyújtás ne legyen teher, hanem természetes része lehessen mindannyiunk hétköznapjainak.

Közösséget építenek és hosszú távú kapcsolatokat hoznak létre, ahol a támogatás nemcsak anyagi hozzájárulás, hanem közös élmények és figyelem is.
A november 23-i Sport- és Élménynapon akár cégek is csapatépítőként vehetnek részt, ahol a kollégák önkéntes munkával járulhatnak hozzá a gyerekek öröméhez. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy céges szinten is könnyen beépítsük a jótékonyságot a vállalati kultúrába. Magánszemélyek pedig különböző tárgyi adományokkal vagy online vásárolható JóKuponok segítségével is hozzájárulhatnak, hogy a gyerekek számára felejthetetlen élményeket nyújthassunk.
https://www.shop.gudi.hu/jokupon-elmenynap

Az Alapítvány küldetése, hogy mindenki, bármilyen háttérrel, a saját lehetőségeinek megfelelően tehesse jobbá a rászoruló gyermekek életét, legyen az egy apró gesztus vagy egy nagyobb támogatás.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Rendezte és előadja: Meister Éva színművész

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!