Program


CSIZMÁS KANDÚR - zenés mesejáték

CSIZMÁS KANDÚR - zenés mesejáték

A Csizmás Kandúr mindannyiunk szívében különleges helyet foglal el. Ha szeretnéd, hogy gyermeked is tovább örökítse ezt az emléket, vidd el a Vajdahunyadvárban megrendezendő, nagysikerű előadásra, 08.18-án, vasárnap!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. augusztus 18. vasárnap, 10:00

Játékos kikapcsolódás, gyönyörű környezetben! Hozd el családod augusztus 18-án a Vajdahunyadvárba, ahol a Károlyi-udvarban tekinthetitek meg a Csizmás Kandúr című zenés mesejátékot! Töltsetek el egy kellemes órát a park övezte várban, és gazdagodjatok egy életre szóló élménnyel! Jegyek féláron, csupán 1.000 Ft-ért kaphatók!

A darab története:
Hans, az árva molnárlegény örököl egy csodakandúrt.
Együtt megszerzik a hétmérföldet lépő csizmát és elindulnak, hogy valóra váltsák Hans álmait. Rengeteg kalandon, izgalmon keresztül, végül elérik céljukat: Hansból márki von Carabas lesz, feleségül veszi Nepomuk király lányát, Eufrozinát, és megkapja a gonosz varázsló, szörnyű Jakab kacsalábon forgó palotáját.
Boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
Persze mindez nem sikerülne Csizmás Kandúr nélkül, aki végig tartja Hansban a hitet, miszerint soha nem szabad könnyen feladni az álmainkat.

Az előadás időtartama: kb. 60 perc.
Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata 2011. óta hagyományteremtő céllal rendezi meg a Zuglói Nyári Színház rendezvénysorozatot, a Vajdahunyad vár Károlyi- udvarán.

Öregbítsétek ti is a rendezvény hírnevét, és izguljátok végig együtt a csodakandúr és barátja történetét!

Ajánlatunk


A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várják az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

Juan Diego Flórez áriaestje

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Juan Diego Flórez egyike napjaink legjelentősebb vokális előadóinak, akit a BBC minden idők legjobb tenorjai közé sorolt.

Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!