Program


Csík-Presser-Karácsony: A Dal a miénk 2.0

Csík-Presser-Karácsony: A Dal a miénk 2.0

Csík Zenekar – Presser Gábor – Karácsony János: A dal a miénk 2.0 Új dalokkal újratöltve

Aktuális előadások



Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík Zenekar, amikor 2020-ban egy olyan lemezt adott ki, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egyetlen zenekar, a Locomotív GT dalaiból válogatva! Az album megjelenését egy kétéves lemezbemutató turné követte, amelynek sikerén felbuzdulva született meg a folytatás: "A dal a miénk 2.0"

A két év együtt muzsikálása természetesen új dalok születését is eredményezte. Akárcsak a korábban megjelent lemez esetében, most is ismert és kevésbé ismert LGT dalok szolgáltattak alapot az új kompozíciókhoz, amelyeket Presser Gábor, Karácsony János „James” és a Csík Zenekar tagjai a már megszokott módon, népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban tárnak közönségük elé.

Az előadás – egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis – igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja színpadra a több, mint 50 éve alakult LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

Kövess minket!


További ajánlataink


Liszt: Szent Erzsébet legendája - A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2024 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Liszt Ferenc "Szent Erzsébet legendája" oratóriumával indul a 2024-es Liszt Ünnep. Magával ragadó nyitókoncert a klasszikus zene kedvelőinek!

MICHAEL - THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END

Szeged Városi Sportcsarnok, Erkel Színház

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael®, a neves producer, James Baker legújabb nagy sikerű díjnyertes…

Áradó, gyönyörű dallamokban gazdag koncert Pusker Júlia hegedűművésszel és Maxim Rysanov karmesterrel

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!