Program


COINCIDANCE: The Irish Impulse

COINCIDANCE: The Irish Impulse

A Coincidance társulat a "The Irish Impulse" címen debütáló show műsorában az elmúlt évek legjobb koreográfiáit állítja színpadra. Az új bemutató a már jól ismert "Táncfantáziák"-hoz képest mind létszámban, mind látványban emeli a lécet.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. május 4. vasárnap, 19:00

A társulat eddig bemutatott nagy sikerű előadásainak, a "Széttáncolt cipellők"-nek és a "Szentivánéji álom"-nak rövidített részletei mellett új etűdöket és eddig színpadon még sosem látott koreográfiákat várhat a közönség, mindemellett a "Táncfantáziák"-ból már ismerős jelenetek is visszaköszönnek a két órás produkcióban. A show-műsor 2013 augusztusi bemutatója óta látható országszerte rendezvények és színházak színpadain.

Ajánlatunk


December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a friss sült gesztenye illatát is. Elkezdődik a karácsonyi készülődés, melynek egyik elengedhetetlen eleme a Diótörő.

Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg! Ahogy a legnagyobb német költő, Johann Wolfgang von Goethe is írta kétszáz éve: „Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

Kövess minket!


További ajánlataink


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is. A Müpába új művészeti vezetőjük, a…

The Mystical Forces of Shaolin Kung Fu

Erkel Színház

Fény derül az ősrégi titokra…
Az elmúlt három évtizedben több mint 5 millió ember 5 kontinensen, több mint 6000…

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!