Program


Centiről centire - Szilveszteri előadás - Dobó Kata, Marjai Virág, Hajdu Steve, Őze Áron

Centiről centire - Szilveszteri előadás - Dobó Kata, Marjai Virág, Hajdu Steve, Őze Áron

A kényszeres evő, szeretetre méltó, negyvenes Maureen (Marjai Virág) nassol, hogy ne gondoljon bele a magányába, pizzákat rendel, mert szerinte a paradicsomszószban oldódik legjobban a bánat. De azért még ad egy utolsó esélyt a romantikának, amelyről már épp készül teljesen lemondani.  több...

Aktuális előadások




A kényszeres evő, szeretetre méltó, negyvenes Maureen nassol, hogy ne gondoljon bele a magányába, pizzákat rendel, mert szerinte a paradicsomszószban oldódik legjobban a bánat. De azért még ad egy utolsó esélyt a romantikának, amelyről már épp készül teljesen lemondani. Vakrandija lesz Joe-val, aki esetlen, de kedves. Maureen humorral, olykor szarkasztikus megjegyzéseivel palástolja a külsejével kapcsolatos gátlásait, ezzel szemben Joe szinte veszélyesen nyíltan kimond mindent, ami csak eszébe jut.

A randevújukat Maureen nővére, a szintén negyvenes Sheila és férje, Squire szervezték, akiknek szintén vannak saját problémáik: Sheila folyamatosan kozmetikushoz, szépészeti műtétekre jár, tökéletes szeretne lenni, mert attól tart, különben elveszíti a vonzó és ügyvédként sikeres Squire-t, akit pedig hirtelen elfog a kapuzárási pánik nyugtalansága.

Mind a négyen bizonytalanok, tökéletlenek, mind a négyen másképpen sebezhetők. Valójában mind a négyen csak szeretni akarnak. Mind a négyüknek szüksége van érzelmi beavatkozásokra, a kapcsolatok feltöltésére. Megérett az idő arra, hogy a ki nem mondott problémák a felszínre törjenek.Ők négyen centiről centire haladnak, hogy megküzdjenek a saját magányukkal, a saját függőségeikkel, a saját zavaraikkal.

Jon Lonoff amerikai színházi ember. Játszik, ír, rendez. A Centiről centire című darabja bizonyítja, hogy a szerelem minden formában és méretben létezik.A New York-i kritikák azt írták róla: „Ez az a szellemes és komolyan vett vígjáték, amelyre minden évad vár.”

Kövess minket!


További ajánlataink


A Recirquel legújabb produkciója, a Paradisum Magyarországon a 2024-es Liszt Ünnep programjában mutatkozik be a Müpa Sátorban. Jegyek még kaphatók!

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kaladjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól és kiélvezzék…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!