Program


Celluloid Nights by Cinema Niche: Alkonyattól pirkadatig

Celluloid Nights by Cinema Niche: Alkonyattól pirkadatig

From Dusk Till Dawn
amerikai horrorvígjáték, 108 perc, 1996
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 12. csütörtök, 19:00

Rendező: Robert Rodríguez
Szereplők: George Clooney, Quentin Tarantino, Harvey Keitel, Juliette Lewis, Ernest Liu, Salma Hayek

Vetítés 35 mm-es kópiáról!

A Celluloid Nights szeptemberi vetítésén ismét nagyvásznon mutatkozik be Quentin Tarantino első saját forgatókönyve, amelyet Robert Rodríguez porolt le a 90-es évek derekán, és adaptált minden filmrajongó számára megkerülhetetlen kultfilmmé. Hosszú idő után újra 35mm-es filmszalagon, az Uránia Nemzeti Filmszínház dísztermében. 

Quentin Tarantino és George Clooney a kegyetlen Gecko fivérek szerepében in medias rex mutatkoznak be a vásznon, miközben Fuller tiszteletes (Harvey Keitel) és családja útját keresztezik. A szedett-vedett banda egy éjféli randevúra igyekszik a Titty Twisterbe, Mexikó legforróbb kuplerájába, ahol végleg kicsúszik kezük közül az irányítás. A filmet Tarantino 1990-ben írta egy speciális effektekkel foglalkozó cég megbízásából, és egyértelműen az amerikai B-filmes hagyományok tisztelőinek szól, az évek során mégis olyan kultfilmmé alakult, amely Clooney és Salma Hayek karrierjében is fordulópontot jelentett, Tarantinot pedig a Ponyvaregény után még egy lépéssel közelebb repítette ahhoz a globális filmrajongó/rendezősztár perszónához akit ma ismerünk. 

Jegyár: 3.900 Ft

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre az alakalomra tervezett egyedi látvánnyal és programmal kápráztassa el a közönséget.

Kövess minket!


További ajánlataink


Liszt: Szent Erzsébet legendája - A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2024 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Liszt Ferenc "Szent Erzsébet legendája" oratóriumával indul a 2024-es Liszt Ünnep. Magával ragadó nyitókoncert a klasszikus zene kedvelőinek!

A Mindenható Alföldi Róbert bőrébe bújva eljön, hogy bemutassa az aktualizált Tízparancsolatot. Isteni végjáték, a Kultúrbrigád produkciója a RaM-ArT Színházban!

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!