Program


Catalan Jazz on Tour | Martín Leiton Quartet (CAT)

Catalan Jazz on Tour | Martín Leiton Quartet (CAT)

A Martín Leiton Quartet sodró lendületű zenéjének minden egyes hangjából a jazz és a latin-amerikai népzene történetének rejtett epizódjai tárulnak fel.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 20:00

A zenekar megalapítása óta intenzíven turnézik, és tavaly már ötödik, Caravana című albumukat jelentették meg. A lemez főhajtásként is értelmezhető Thelonious Monk, Wayne Shorter és Duke Ellington előtt, ám a jazzóriások vitathatatlan hatásához a latin-amerikai zene íze, illetve a gnawa és a tuareg tradíciók ritmus- és dallamvilága társul, ami még markánsabbá teszi a Martín Leiton Quartet arcélét. A barcelonai jazzszíntér tagjaiból alakult együttes vezetője, Martín Leiton multiinstrumentalista és zeneszerző különböző stílusokban szerzett jártasságot a latin-amerikai népzenétől a modern jazzig, az amerikai feketék zenéjétől a flamencóig. Rögtön karrierje kezdetén olyanokkal játszhatott együtt, mint Jeff Ballard, Kenny Werner, Jorge Drexler vagy Lucía Fumero.

Közreműködik:

Martín Leiton - nagybőgő
Santi de la Rubia - szaxofon
Toni Saigi - zongora
Andreu Pitarch - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Kövess minket!


További ajánlataink


Recirquel: Paradisum Szép

Müpa Sátor

A Recirquel legújabb produkciója, a Paradisum Magyarországon a 2024-es Liszt Ünnep programjában mutatkozik be a Müpa Sátorban. Jegyek már kaphatók!

Killer Queen

Erkel Színház

SIKERÜLT MEGSZERVEZNI! Az óriási érdeklődésre való tekintettel DUPLA előadás! Érkezik a valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a Killer Queen!

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!