Program


Cantemus 50 - Adventi hangverseny
3

Aktuális előadások



A Cantemus család kórusait hallva, mindenkiben ugyanaz a kérdés fogalmazódik meg. A terem minden sarkából érkező hangok tökéletes tisztasága, összecsiszoltsága mintha angyalok hangján szólna. Honnan jön ez a tehetség, mely a lelkes, ragyogó arcú fiatalok hangján erőt, örömöt, szeretetet ilyen őszinte és tökéletes hangzásba sűrít?
A válasz Nyíregyházán keresendő...

Az 50 éve alakult Cantemus kóruscsalád jubileumi évadában a Kodályi örökségre alapozott munkájának gyümölcsét Budapesten is szeretné bemutatni, egy 3 koncertből álló sorozattal a Zeneakadémia Nagytermében.

1. koncert
Az advent varázsához ösztönösen kapcsolódik az éneklés élménye. Aki pedig volt már valaha Cantemus koncerten, az tudja, hogy a kristálytiszta hangokon lélekbe lopózó csoda igazi katartikus élményhez vezet. A Cantemus kóruscsalád műsora ezúttal is a legnemesebb, lélekemelő karácsonyi dalokból szerveződik, hogy kicsik és nagyok hangján, világszínvonalú produkciókon keresztül emelje szívünket az égig, teljesítve a feladatot mely a Zeneakadémia Nagytermének falán olvasható: Sursum Corda!

Kövess minket!


További ajánlataink


Zenekarácsony

Országosan

Hogy mi is ez a Zenekarácsony? Az idei karácsony 6 egymást követő munkaszüneti napot foglal magába. A december 24. és…

SZITHA-DANI-ZÖLDI: VAGY A SZÍVEM DOBBANT - Szép Ernő jazzopera Borral és ínyenc borkorcsolyákkal tálalva

A NOX 2025 tavaszán egy igazán látványos és vadonatúj műsorral készül, melyet március 22-én, az MVM Dome-ban mutatnak be!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!