Program


ByeAlex és a Slepp - SYMPHONIC

Aktuális előadások



ByeAlex és a Slepp

SYMPHONIC

2025. január 8. (szerda), 20.00 – Erkel Színház

 

Legyél te is része egy felejthetetlen zenei élménynek 2025 januárjában az Erkel Színházban, ahol ByeAlex és a Slepp egy varázslatos koncertet ad!

Az esemény különlegessége, hogy a népszerű énekest és csapatát egy teljes szimfonikus zenekar kíséri majd, Werner Gábor karmester vezénylésével, ami új dimenzióba emeli a jól ismert dalokat.

Az est folyamán Alexék legnagyobb slágerei, a szimfonikus zenekarral közösen előadott különleges átiratokban fognak felcsendülni, így a közönség egy igazán egyedi muzikális kaland részese lehet. A komolyzenei hangszerelés új színt és érzelmi mélységet ad a daloknak, lehetővé téve, hogy a rajongók egy teljesen új köntösben hallhassák a dalokat.

Az Erkel Színház lenyűgöző légköre és akusztikája ideális helyszín egy ilyen különleges esemény megrendezésére, ahol ByeAlex karizmatikus előadásmódja és a szimfonikus zenekar együttese egy felejthetetlen élményt kínál. Az este során a közönség találkozhat ByeAlex személyes történeteivel és inspirációival, amelyeket a dalok tükröznek.

Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget, hogy részt vegyél egy olyan koncerten, ahol a Alex és a klasszikus zene találkozik!

Jegyek korlátozott számban elérhetők, így érdemes mielőbb biztosítani a helyét ezen a különleges eseményen.

Várunk szeretettel az Erkel Színházban ByeAlex szimfonikus estjén!

A szimfonikus zenekar a Heureka Pop Orchestra, vezényel Werner Gábor.

Kövess minket!


További ajánlataink


Különleges, ünnepi élménnyel várjuk Önöket decemberben. Angyali hang és egy élő legenda a Jézus-várás csendjében. Dolhai Attila, Jászai Mari-díjas Érdemes…

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2024. december 27-én 19:00 órai kezdettel immár 17. alkalommal varázsolja el nagyszabású karácsonyi…

Egy sokszínű előadó érzelmes, humoros, vagány önálló estje, 4 kiváló zenésszel.Felcsendülnek Emberek slágerek, musical világslágerek továbbá a Csináljuk a fesztivált!…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!