Program


BQW V./1 Central European String Quartet

BQW V./1 Central European String Quartet

Műsor:
No. 9 A-dúr Kv. 169
No. 18 A-dúr Kv. 464

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 8. péntek, 18:30

V. Budapest Quartet Weekend - Mozart összes vonósnégyese
2022. április 8. péntek 18:30
Central European String Quartet - V.BQW/1

A Central European String Quartet tagjai, a négy virtuóz zenész, Miranda Liu, Soós Máté, Máté Győző és Szabó Judit különleges, feltűnően egységes formációvá álltak össze. Külön-külön számtalanszor neves hazai és külföldi zenekarokkal játszottak, felléptek a világ legfontosabb koncerttermeiben. Innovatív projektek, izgalmas műsorok jellemzik munkájukat, többek között 2018-ban hirdették meg első alkalommal nemzetközi zeneszerzőversenyüket, amelyre 75 pályamű érkezett 27 különböző országból. A kvartett elkötelezett támogatója a kortárs klasszikus zenének és a ma élő zeneszerzőkkel közös projekteknek. Számos zeneszerző jelentkezett a világ különböző pontjairól, hogy az elismert CESQ mutassa be és tűzze repertoárjára szerzeményét. A kvartett olyan jelentős fesztiválok vendégeként szerepelt, mint például a Művészetek Völgye Fesztivál és a Klassz a pArton Fesztivál, valamint a New Millennium Kamarazenei Fesztivál rezidens zenekaraként is színpadra állt. Koncerteztek a Zeneakadémia Nagytermében, a Müpá-ban, Magyar Rádió Márványtermében, a Liszt Ferenc Emlékmúzeumban, a Magyar Nemzeti Galériában, az Óbudai Társaskörben és a Mirabell Kastélyban, olyan elismert művészek társaságában, mint például Borbély László (zongora), Bartosz Koziak (cselló), Klenyán Csaba (klarinét) és Bábel Klára (hárfa).

Ajánlatunk


zenés party két részben

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Kövess minket!


További ajánlataink


IL CANTUCCIO - élményebéd Szép

BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Jezsuita templom

A Comói- tó part közelségében található Michelin csillagos Il Cantuccio étterem rusztikus, de elegáns fogásairól híres. Séfje, Mauro Elli a…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!