Program


Boris Berman zongoraestje

Boris Berman zongoraestje

Hideg fej, meleg szív, rendkívüli virtuozitás és hihetetlenül gazdag zeneiség. Boris Berman nemcsak lenyűgöző zongorista, de lenyűgöző zenész is.

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia Jegyutalvány és Zeneakadémia Szabadfelhasználású Jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 10. kedd, 19:00

Berman önzetlen elköteleződéssel mindig arra törekszik, hogy a műveket az adott zeneszerző stílusának megfelelően, a lehető leghűebben, tökéletes precizitással, mégis egyéni kifejezőerővel interpretálja. A Moszkvában született zongorista lélegzetelállító technikájával és minden pillanatban biztos játékával le sem tagadhatná a nagy orosz zongorahagyomány hatásait. Berman 1948-tól 1973-ig élt a Szovjetunióban, majd Izraelbe emigrált, jelenleg a Yale School of Music zongora tanszékének vezetőjeként az Egyesült Államok egyik legkeresettebb zongoraprofesszora. Szólistaként és kamarazenészként hat kontinens közel ötven országában ismeri őt a közönség, a koncertek mellett pedig a stúdiókban is aktív, ő volt például az első zongorista, aki lemezre vette Prokofjev összes zongoraművét. A világ legnagyobb koncerttermei után 2016 tavaszán Budapesten, a Zeneakadémián ad szólóestet a hazai közönség előtt.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Program:

Beethoven: F-dúr variációk, op. 34
Debussy: Images - I. kötet
Debussy: Estampes
Prokofjev: V. (C-dúr) szonáta, op. 135
Prokofjev: Rómeó és Júlia, op. 75 (részletek)
Prokofjev: VII. (B-dúr) szonáta, op. 83

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség, hogy előadásunk ősbemutató, a darabot magyar közönség láthatja először a világon.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDRÉ RIEU

MVM Dome

André Rieu, a világhírű "keringőkirály" Johann Strauss Zenekarával és nemzetközi szólistákkal 2025-ben visszatér Budapestre, hogy egy látványos új show-val nyűgözze…

Hollywood Classics

Győri Filharmonikus Zenekar, Győr Városi Egyetemi Csarnok

Repülj Hollywoodba a Győri Filharmonikus Zenekar filmzenei koncertjével! Hollywood Classics élő filmvetítéssel október 22-én a Győr Városi Egyetemi Csarnokban.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!