Program


Bernadette-A főnökasszony

Bernadette-A főnökasszony

Amikor megérkezik az Élysée-palotába, Bernadette Chirac (Catherine Deneuve) arra számított, hogy végre megkapja a megérdemelt pozíciót, hiszen mindig is férje árnyékában dolgozott, hogy a férje köztársasági elnökké váljon.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. kedd, 18:00

BERNADETTE – A FŐNÖKASSZONY

SZÍNES, FELIRATOS, FRANCIA ÉLETRAJZI FILM, 92’

R. Léa Domenach Sz. Catherine Deneuve, Michel Vuillermoz

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor megérkezik az Élysée-palotába, Bernadette Chirac (Catherine Deneuve) arra számított, hogy végre megkapja a megérdemelt pozíciót, hiszen mindig is férje árnyékában dolgozott, hogy a férje köztársasági elnökké váljon. Mivel Bernadette-et félredobták, mert túlságosan régimódi, úgy dönt, hogy bosszút áll, és a média egyik főszereplőjévé válik.

Catherine Deneuve az egykori First Lady szerepében tér vissza. A 79 éves színésznő Jacques Chirac volt elnök feleségét alakítja, Michel Vuillermoz színész pedig a 2019-ben, 86 éves korában elhunyt elnököt formálja meg. A film rendezője Léa Domenach, Nicolas Domenach újságíró lánya, aki Franciaországban jól ismert újságíró és politikai kommentátor, aki Maurice Szafran-nal közösen írta Jacques Chirac háromkötetes életrajzát. Ennek tudatában a filmrendező jól ismerte a témát. A Bernadette című film azt ígéri, hogy a nézők egy magával ragadó utazást tesznek Bernadette Chirac, Jacques Chirac volt francia elnök feleségének életébe.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEVA - Nyárzáró koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre. A fiatal előadó élő fellépései során zenekarával együtt varázsolják…

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról - turné

Főnix Aréna, Veszprém Aréna, Papp László Budapest Sportréna, Audi Aréna, Pick Aréna, Lauber Dezső Sportcsarnok

Ez volt a zenészként népszerű Presser Gábor első színházi munkája, a darab pedig az első sikeres magyar rockmusical, mely utat…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!