Program


Be Massive Szilveszter - New Year's Eve Party

Be Massive Szilveszter - New Year's Eve Party

Az idén 21 éves Be Massive Magyarország egyik legnevesebb elektronikus zenei party-sorozata, amelyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez. A tavalyi 20. jubileumi évben 20 különleges bulival ünnepelt a Be Massive, olyan helyeken, mint a Sziget fesztivál Tale Of Us-al, egy komp a Balaton közepén vagy egy gleccser a Franciaországi Alpokban 3200 méter magasan és persze…  több...

Aktuális előadások



A szervezők széles zenei skálán mozogva, de mindvégig underground üzemmódban, olyan neveket hoznak el rendezvényeikre, akik közül mára már többen szupersztárok lettek: Charlotte de Witte, Sam Paganini, Innellea, Aether, Coeus, Denis Horvat, Marino Canal, Yubik és ENOS hazánkban egytől-egyig a Be Massive bulikon debütáltak.

A programsorozat alapítója, Metha fáradhatatlanul szervezi a különleges helyszíneken megvalósított Be Massive Horizon bulikat. Általában oda visz elektronikus zenei eseményeket, ahol korábban még senki nem tartott hasonlót: adott koncertet a kőröshegyi levendulásban, a Dunakanyarban, tavaly pedig ilyen volt a Budavari Palota kupolájában adott koncert is.

Az elmúlt két év szilveszteri eseményei rendkívül népszerűek voltak, a jegyek pillanatok alatt elfogytak, ezért érdemes lesz majd mihamarabb lecsapni a helyekre, hogy idén is részt vehessetek a különleges vizuális elemekkel gazdagított szilveszteri buliban.

Na de mire is számíthattok szilveszter éjjel? Ahogy a mottójuk is szól: „A stílus nem, csak a jó zenék, amik számítanak”

 

VIP lounge jegyeinkkel különleges élmény vár rád: élvezd az elsőbbségi belépést, ahol sorban állás nélkül juthatsz be, és egy privát, exkluzív helyszínen foglalhatsz helyet.

VIP Lounge jegy tartalmazza:

• belépőjegyet

• elsőbbségi belépést

• kis létszámú privát részt

Kövess minket!


További ajánlataink


Random Trip - Előszilveszter Szép

Várkert Bazár

Jó pár éve hagyománnyá vált, hogy az előszilveszteri bulit a Random Trip rendezi a Várkert Bazárban. Most sem lesz ez…

GOURMET NIGHT

Etele Cinema

Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel
Készen állsz egy igazán exkluzív élményre? Október 17-én bemutatjuk az első Gourmet…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!