Program


Bárzongorista verseny – döntő, napijegy

Bárzongorista verseny – döntő, napijegy

Országos Bárzongorista-verseny Cziffra György emlékére – Döntő

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. kedd, 15:20

Az ország 5 legjobb bárzongoristájának egyenként fél órás műsora a legendás Gerbeaud Cukrászda rendezvénytermében! Kihagyhatatlan annak, aki szereti a zenei különlegességeket, a hagyományok egyedi élményt nyújtó újjáéledését.

A pesti éjszakák legendás kávézói és mulatói egykor kimagasló előadóművészeket léptettek fel, közöttük a később világhírűvé vált zongoraművészt, Cziffra Györgyöt, akinek az emléke előtt a mostani verseny tiszteleg. A Bárzongorista-verseny célja a nemes hagyományokkal rendelkező, már-már feledésbe vesző bárzongorázás művészi értékeinek megóvása, mai művelőinek bemutatása. Érdemes megismerni őket, méltóak a nagy elődökhöz!

A döntőben a középdöntő során kiválasztott 5 legjobb versenyző méri össze tudását. A sztárokat is felsorakoztató zsűri tagjai: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Batta András Széchenyi-díjas zenetörténész, Dráfi Kálmán Liszt-díjas zongoraművész, Érdemes művész, Fűzy Gábor bárzongorista, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetettje, Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómia alapító tulajdonosa, valamint Sárik Péter Erkel-díjas jazz-zongoraművész, zeneszerző.

A zenei változatosság garantált, hiszen minden versenyző műsorában szerepelnie kell magyar, illetve külföldi jazz- és könnyűzenének, filmzenének, örökzöld sanzonoknak, valamint operettrészleteknek, ezenkívül egy klasszikus zenei témára készített önálló feldolgozásnak is. A verseny után a zsűri  hirdeti ki, ki nyeri az 1., 2. és 3. díjat.

Jöjjön el az ország legjobb bárzongoristáinak versenyére, és váltson jegyet a Díjkiosztó gálakoncertre is!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

A Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Évadnyitó előadása

Kövess minket!


További ajánlataink


Évadnyitó koncert a Karmelitában Szép

Karmelita, Beethoven-terem

A Karmelita koncertsorozat nyitó alkalmán egy régi hagyományokra épülő, ma mégis kuriózumnak számító műfajjal, a némafilmre történő orgonaimprovizációval ismerkedhet meg…

MICHAEL

Szeged Városi Sportcsarnok, Erkel Színház

MICHAEL - THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END
Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!