Program


Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Március 9-én Barkóczi Noémiék egy különleges lakáskoncertet idéző hangulatot igyekeznek a Trafó színpadára varázsolni, ahová rendhagyó módon érkeznek a meghívott vendégelőadók, így bekapcsolódva az este programjába. És, hogy kik ők, hamarosan kiderül.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 20:00

Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Egy estére most bárki beköltözhet Barkóczi Noémiék közös lakásába. Egy olyan képzeletbeli albérletbe invitál a zenekar, ahol mindenki otthon érezheti magát és ahol ezúttal a dalszövegek is életre kelnek. Ebben a miliőben visszaköszön az albérletek kopottas romantikája, a magányos, de olykor gyümölcsöző pillanatok, ahova bármikor betoppanhat egy látogató, csak úgy váratlanul. Március 9-én Barkóczi Noémiék egy különleges lakáskoncertet idéző hangulatot igyekeznek a Trafó színpadára varázsolni, ahová rendhagyó módon érkeznek a meghívott vendégelőadók, így bekapcsolódva az este programjába. És, hogy kik ők, hamarosan kiderül.

Barkóczi Noémi énekes-gitáros-dalszerző a 2010-es évek elején tűnt fel a színen, egyedi hangvételű dalai már első nagylemeze idején egy sajátos univerzumot alkottak (Nem vagyok itt, 2017). A hosszú évek hallgatását megtörő 2021-es Dolgom volt című nagylemezen az akusztikus gitárt elektromosra cserélte és sokkal bátrabban kísérletezett újabb, karcosabb hangzásokkal. Az album kapott Fonogram-jelölést, és több hazai médium az év nagylemezei között emlegette. Azóta Gulyás Kristóffal (mius) és Bognár Mártonnal (Kamikaze Scotsmen) kiegészült zenekara bejárta a hazai klubokat és fesztiválokat, és most már bizonyos, hogy az együttes zenéje ugyanolyan jól működik többezer ember előtt a Budapest Parkban, mint egy vidéki klub pincéjében. Noémi szerepelt szövegíróként a Dalfutár című műsorban, közreműködött Jónás Vera egyik dalában és a Kaláka előtt tisztelgő nagylemezen, valamint több dala is feltűnt hazai filmekben. Barkóczi Noémi harmadik nagylemezén dolgozik, amelyről két dal (Szia fényfolt, Mintha értenék) már meg is jelent.

Az esemény az NKA támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában is élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes A MAKRANCOS KATA Balett két felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!