Program


Bad Acrobats/Audioshake koncert

Bad Acrobats/Audioshake koncert

Nem vén rókák, mégis tapasztalt zenészek alkotják a budapesti kötődésű BAD ACROBATS zenekart.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. péntek, 20:00

Korábbi formációikkal az ország legismertebb helyszínein léphettek fel (Akvárium Nagyhall, A38, Barba Negra, Sziget Fesztivál) olyan zenekarok társaságában mint a Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Esti Kornél vagy az Elefánt. Korábbi zenekarukkal (Kalef) a szakmai sikerek mellett kulturális jelenséggé váltak az alter pop-rock kedvelői között, dalaik az ország klubszínpadain, fesztiváljain szólaltak meg.
A jelenlegi formációt 2018-ban alapította a külföldről hazatérő dalszerző-énekes Békési Fanni, továbbá Rácsai Mátyás (gitár), Seres Balázs (basszusgitár) és Mikolai Petra (dobos). Céljuk egy egységes, mégis sokszínű, új zenei világ létrehozása volt, ami 100%-ig önazonos, az élőzene és elektronikus zene ötvözésével.
Stílusukat alter-popként definiálják, a 80-as évek szintipopját keverik a modern indie rock hangzással. Dalaik folyamatosan íródnak, legújabb szerzeményeik már magyar nyelvű szövegekkel szólalnak meg. A zenekar büszke arra a tényre, hogy az ország egyik legkeresettebb producerével dolgozhatnak: Ligeti Gyurival, akivel az első két kislemezüket a lehető legjobb körülmények között vehették fel a SuperSize Recording-nál.
Szakmai elismerésüket mutatja továbbá, hogy többször szerepeltek az Öröm a Zene tehetségkutató verseny Kárpát-medencei döntőjének legjobb zenekarai között.
A zenekar első nagylemeze egy korszak megnyitása és lezárása lesz egyszerre. Új zenekari tagokkal: Csizmazia Zsolt (gitár), Koncz Kristóf (basszusgitár), Gyöngyösi Barna (billentyű), illetve új, magyar nyelvű dalokkal bővülve indul útnak a Bad Acrobats.

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Kövess minket!


További ajánlataink


ByeAlex és a Slepp - SYMPHONIC Szép

Erkel Színház

Legyél te is része egy felejthetetlen zenei élménynek 2025 januárjában az Erkel Színházban, ahol ByeAlex és a Slepp egy varázslatos…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!