Program


Bach kicsiknek és nagyoknak

Bach kicsiknek és nagyoknak

Demeniv Mihály harmonikaművész,
Riku Hagiwara, a Magyar Állami Operaház csellóművésze
Pétery Melinda balettművész-táncpedagógus
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 11:00

Bach Kicsiknek és Nagyoknak

A Bach Mindenkinek Fesztivál minden évben a felnőttek mellet a gyermekekhez is közelebb szeretné hozni Johann Sebastian Bach zenéjét. A Bach Kicsiknek és Nagyoknak – Hangszersimogató című program keretében három művész a saját művészeti ágában mutatja be a gyermekeknek és családtagjaiknak Bach csodálatos muzsikáját. A résztvevő művészek: Demeniv Mihály harmonikaművész, Riku Hagiwara, a Magyar Állami Operaház csellóművésze és Pétery Melinda balettművész-táncpedagógus. A program keretén belül mese, muzsika, tánc és hangszerbemutató várható, illetve kisebb méretű, tanuló hangszerek kipróbálására is lehetőség nyílik majd.

Szeretettel várunk minden családot, kicsiket, nagyokat, szülőket, nagyszülőket, nagynéniket és nagybácsikat! A program minden korosztálynak ajánlott.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„mindig rohantam az uccán, nyitott szemmel a fényben és zajban” / Irodalmi séta Radnóti Miklós Budapestjén Juhász Annával

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Szenvedély, csábítás, szerelem, vértpezsdítő zene, káprázatos látványvilág. Frank Wildhorn musicalje Homonnay Zsolt rendezésében az Operettszínház szeptemberi műsorán!

Két generáció és két világnézet kóstolgatja egymást igen szellemesen, és hamarosan kiderül: mindenkinek kapaszkodnia kell, ha tartani akarja az iramot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!