Program


AVL-ÉRDI JAZZ FESZTIVÁL / Jazz és irodalom - Pozsár Eszter - Szabó T. Anna

AVL-ÉRDI JAZZ FESZTIVÁL / Jazz és irodalom - Pozsár Eszter - Szabó T. Anna

Kortárs költő, író és kortárs jazz-zenész találkozása Érden az AVL Székházban.
Jegyek csak online kaphatók, a helyszínen nem lesz jegyárusítás!
Már hagyomány a jazzfesztiválon, hogy más művészeti ágak is helyet kapnak a műsoban. Idén is az irodalmi esttel indítjuk a fesztivált, a fő támogatónk, az AVL Székházában.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 7. csütörtök, 19:00

Jazz és irodalom
Pozsár Eszter - Szabó T. Anna estje

Már hagyomány a jazzfesztiválon, hogy más művészeti ágak is helyet kapnak a műsoban. Idén is az irodalmi esttel indítjuk a fesztivált, a fő támogatónk, az AVL Székházában. Az idei fellépők sem találkoztak még ezelőtt a színpadon, így ősbemutatónak lehetünk szemtanúi.Kortárs költő, író és kortárs jazz-zenész találkozása Érden az AVL Székházban.

Jegyek csak online kaphatók, a helyszínen nem lesz jegyárusítás!

POZSÁR ESZTER az oly kevés női hangszeres jazz-zenészek közül az egyik legismertebb. Szaxofonon és fuvolán játszik, zeneszerzőként is jelen van saját formációjában, a Contempoban. A Jazz.hu olvasóinak szavazásán a legjobbak között szerepel évek óta.

SZABÓ T. ANNA erdélyi születésű, József Attila-díjas költő, író, műfordító. A költőnő nem igényel különösebb bemutatást, a kortárs magyar irodalom kiemelkedő alakja. Egyetemi évei alatt kezdett publikálni, több napi- és havilapban, különféle antológiákban rendszeresen közöl verseket, esszéket, novellákat. Első kötete, A madárlépte hó 1995-ben jelent meg. Legújabb verseskötete a Vagyok 2022- ben a Magvető kiadónál látott napvilágot. Számtalan irodalmi elismerésben részesült, többek között 2012-ben József Attila díjat, 2022-ben pedig Arany Medál díjat kapott.

A jazz és irodalom esten most először lépnek fel női előadók, akik a két művészeti ág jeles képviselői. Különleges élményre számíthat a közönség előadásukon, ahol hol a jazz, hol a vers fog előtérbe kerülni, majd összefonódik és újra szétválik a két művész a jazz-zenében és a prózában.

A belépés regisztrációhoz kötött.

(A programváltoztatás jogát fenntartjuk.)

Ajánlatunk


A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Szenvedély, csábítás, szerelem, vértpezsdítő zene, káprázatos látványvilág. Frank Wildhorn musicalje Homonnay Zsolt rendezésében az Operettszínház szeptemberi műsorán!

Koyaanisqatsi – Kizökkent világ (1982) - Filmkoncert Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Godfrey Reggio "Koyaanisqatsi" című kultikus filmjét láthatja-hallhatja a Müpa közönsége a Philip Glass Ensemble autentikus előadásában.

Komédiánk hősének lövése sincs a művészetről. De volt kidobóként, Dave-et mégis egy kortárs galériában alkalmazzák, hogy egy ellentmondásos műalkotást őrizzen.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!