Program


Aurevoir.Szimfonik

Aurevoir.Szimfonik

Az Aurevoir. nyolc éve szinte a semmiből került a fesztiválok nagyszínpadaira, népzenében gyökerező, annak dallami és szöveges hagyományait rockos-alternatív hangzásba ültető egyedi dalaival hódította meg a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 30. kedd, 20:00

Ethno-beatként definiált zenéjükben koncepciózusan van jelen a sokszínűség: a magyar, cigány, ír és délszláv népzene motívumai és a hatvanas évek beatje mellett a francia kávéházi sanzonok világa és a reneszánsz, barokk zene is ott lapul. Az eddigi sikertörténet és a folyamatos fejlődés következő zenei állomása egy szimfonikus koncert a Szolnoki Szimfonikus Zenekar társaságában.

A szimfonikus koncert zenei vezetője az Aurevoir. szaxofonosa, Cseke Dániel, aki 2022-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén. Az ő személye egyfajta kapocs a zenekar és a másféle stílusok között, ezúttal pedig új szintre emeli az Aurevoir.-dalokat. A „hangos" fesztiválkoncertekkel szemben itt nem a ritmusok dominálnak majd, hanem a dallamoké a főszerep: a népzenei hagyományok klasszikus zenei hangszereléssel megtámogatva új dimenziókat kapnak. A szimfonikus koncert társhangszerelője Kováts Gergő, aki nagyzenekari hangszerelési képességeit legutóbb a NART Orchestra, és a Fővárosi Rapcirkusz produkcióiban csillogtatta meg, de korábban dolgozott a BDZ Quartettel, a Tárkány Művekkel vagy az Uljana Quartettel is. A népzenével ápolt különleges kapcsolatát már egyetemi éveiben megszilárdította - Juhász Zoltántól furulyázni, Csávás Attilától tárogatózni tanult. Korábbi munkái során alakította ki egyedi hangját, amely mégis organikusan kapcsolódik a szerteágazóan gazdag hagyományhoz.

Vezényel: Balogh Sándor

Aurevoir.:
ének, gitár, ír buzuki: Agócs Márton
ének, mandolin: Fejér Mihók
tangóharmonika, billentyűs hangszerek, vokál: Fejér Ágoston
gitár, vokál: Orosz Kristóf
szaxofon, fuvola: Cseke Dániel
basszusgitár: Gelencsér Gábor
ütőhangszerek: Szűcs Viktor
hegedű: Katona Bálint

Közreműködik: Szolnoki Szimfonikus Zenekar

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Hollerung 70 Kodály: Psalmus Hungaricus Mahler: I. szimfónia

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: 10 éves a Swing á la Django Szép

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024

Elhangzanak az elmúlt 10 év legnépszerűbb slágerei olyan ismert és kedvelt sztárok előadásában, mint Bangó Margit, Takács Nikolas, Szőke Nikoletta,…

Utak-kapcsolatok-hálózatok Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!