Program


Auer Fesztivál - Veszprém - ALEXIS CÁRDENAS & RECOVECO és a Mendelssohn Kamarazenekar

Auer Fesztivál - Veszprém - ALEXIS CÁRDENAS & RECOVECO és a Mendelssohn Kamarazenekar

Hamisítatlan Latin-amerikai muzsikát ígér a világklasszis Alexis Cardenas az Auer Fesztiválon!

 több...

Aktuális előadások



„Latin Barokk” – Alexis Cárdenas & Recoveco

Közreműködik:
MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR
Művészeti vezető: KOVÁTS PÉTER

Az 1976-ban Venezuelában született hegedűvirtuóz a számára legkedvesebb formációjával, a Recoveco kvartettel érkezik hozzánk Veszprémbe. A Richard Galliano, Didier Lockwood, Hamilton de Holanda mellett is rendszeresen koncertező művész a világ legrangosabb koncerttermeiben, fesztiváljain fellépett már. Mint szólista, olyan neves zenekarok élén játszott, mint a Bécsi Szimfonikus Zenekar, a Moszkvai Filharmonikusok, az I Musici di Montreal vagy a Simon Bolivar Symphony Orchestra. A sokoldalú
hegedűművész Cardenas számos fontos nemzetközi verseny díjazottja, csak a legfontosabbakat említve: Varga Tibor Nemzetközi Hegedűverseny, Long Thibaud Nemzetközi Verseny vagy a Montreali Paganini Verseny. Olyan híres karmesterekkel dolgozott együtt, mint Marek Janowski, Pavel Kogan és Gustavo Dudamel. Jelenleg az Orchestre National d'Île-de-France koncertmestere.

A hozzánk most első alkalommal ellátogató hegedűfenomén valódi fieszta hangulatot teremt, melyet a barokk muzsikával fog ötvözni. A koncert külön érdekessége, hogy pár szám erejéig a vendéglátó Mendelssohn Kamarazenekar is színpadra lép, hogy Cardenas és a Recoveco partnere legyen Aldemaro Romero szerzeményeinek bemutatásában, és hogy közösen előadjanak egy részletet Astor Piazzolla Négy évszak Buenos Airesben című világhíres kompozíciójából.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kövess minket!


További ajánlataink


Visegrádi Nyári Színház

Thermal Hotel Visegrád

Esténként: sztárok vígjátékokban és stand-up esteken, a Thermal Hotel Visegrád melletti szabadtéri színpadon! Délelőttönként: gyerekdarabok a Hotel épületében!

akár -10%
MILKY CHANCE Jegyvásárlás

MILKY CHANCE Szép

VeszprémFest, História Kert

A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!