Program


Art for Kids - GyufART - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Art for Kids - GyufART - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Művészeti alkotás gyerekeknek, angol nyelvtanulással az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.
Horváth Anna Róza képzőművész, vizuáliskultúra-tanár vezetésével változatos művészeti témákkal és technikákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek. 

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 24. szombat, 10:30

 

Vajon mivel készülhet még műalkotás a ceruzán, krétán vagy festéken kívül? Ezúttal egy hétköznapi, ám mégis különleges anyag, a gyufa felhasználásával, ragasztással és festéssel készítünk kollázst, amelyhez inspirációként megtekintjük Bukta Imre Tavasz című alkotását a Jáky-gyűjteményben. 

Kezdő angolosokat is várunk, ugyanis a foglalkozás angol és magyar nyelven is zajlik.  

Ajánlott korosztály: 8-12 éves 

Foglalkozás időtartama: 120 perc 

Amíg a gyerekek alkotnak, a felnőttek tárlatvezetéssel tekinthetik meg a Vagyok, aki vagyok című kiállítást az YBL6 Művészeti Térben, amely a magyar képzőművészet 1945 utáni válogatását mutatja be a Jáky-gyűjteményből. A tárlatvezetést Harsányi-Kovács Ágnes művészettörténész tartja. 

A tárlatvezetés időtartama: 60-75 perc 

Indulás: az Art for Kids foglalkozás kezdete után, a Várkert Műhelytől 

Kedvezményes jegyár a tárlatvezetésre: 1.500 Ft/fő 

Ajánlatunk


A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövess minket!


További ajánlataink


Lajtha Fesztivál

Lajtha Ház, Bicske

Komoly- és népzenei koncertek, filmkülönlegességek és családi programok várják a közönséget szeptember 6-8. között a magyar géniusz emlékének szentelt Lajtha…

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!