Program


Anna Karenina

Anna Karenina

A Magyarországon már többször dolgozó Vlad Troickij rendezésében láthatjuk a világirodalom egyik remekművének színpadi változatát. Tolsztoj regényét az orosz és ukrán színházi élet egyik legendás, különleges életutat bejárt, szinte besorolhatatlan alkotója, Volodimir Klimenko dolgozta át. Klimenko olyan kiemelkedő mesterek tanítványa, mint az orosz Anatolij Efrosz és Anatolij Vasziljev, vagy az ukrán Volodimir Ogloblin, de már a múlt század 90-es éveitől…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. március 25. hétfő, 19:00

Rendezőként, drámaíróként, színházpedagógusként, illetve művészetfilozófusként is jelentős életművet hozott létre. Az utóbbi években leginkább önálló, szürreális hangvételű színpadi műveivel, valamint klasszikus irodalmi alkotások eredeti látásmódú feldolgozásaival hívta fel magára a figyelmet. Újraértelmezte több antik görög szerző, illetve Shakespeare, Gogol és Dosztojevszkij műveit. Klimenko egyik legizgalmasabb, legdrámaiabb műve a Lev Tolsztoj regényének inspirációjára született Anna Karenina, amely nem a prózai mű egyszerű színpadi adaptációja, hanem a végzetes szerelem egyetemes, költői igényű megfogalmazása, a női sors metafizikai lényegének szívbemarkolóan szép, szavakból és csendből szőtt misztériuma.

A Bárka Színházzal közös előadás.

Rendező: Vlad Troickij
Szereplők: Szorcsik Kriszta, Száraz Dénes m.v., Ilyés Róbert, Pásztor Tibor,
Parti Nóra, Szilágyi Csenge e.h., Spolarics Andrea, Gados Béla, Kovács Ádám m.v.,
Ágoston Péter e.h., Nagy-Kálózy Eszter m.v., Szoták Andrea m.v.

Zene: Szakál Tamás m.v., Pagonyi András m.v.,
Díszlet: Vlad Troickij
Jelmez: Bánki Róza

Ajánlatunk


A varázsköpeny két kicsi borz, Kuksi és Muksi kalandjait meséli el, akik Csupafül, a furfangos nyuszi és Sün Sógor segítségével megmenekülnek a buta Farkas és a ravasz Róka elől.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Kövess minket!


További ajánlataink


Megújult névvel és arculattal indítja hangversenysorozatát a Magyar Nemzeti Férfikar (korábbi nevén: Honvéd Férfikar), amelynek immáron harmadik éve a Pesti…

II. Police Fight Challenge - Rendvédelmi Jótékonysági Küzdősport Gála

Testnevelési Egyetem, Dr. Koltai Jenő Sportközpont

Az II. Police Fight Challenge küzdősport gála rendvédelmi dolgozók részvételével jótékonysági célokat szolgál. Látványos mérkőzések és izgalmas pillanatok várnak!

Lisa Gerrard, a Dead Can Dance zeneszerző-énekese mind zenekarával, mind szólóban, illetve különböző művésztársakkal közösen létrehozott albumaival, filmzenéivel az egyik…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!