Program


Adam's Circle
4

Adam's Circle

Bögöthy Ádám Adam's Circle nevű formációjával a zene nyelvén keres választ olyan benső kérdésekre, amelyek mindannyiunk életében előbb-utóbb felvetődnek. Ádám oldalán a hazai jazzélet kimagasló egyéniségei kapnak helyet, akik valamennyien számos elismerést, díjat tudhatnak magukénak..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 20. szerda, 20:00

Adam's Circle

Közreműködik:
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Mester Dániel - szaxofon
Oláh Szabolcs - gitár
Varga Bendegúz - dob

Az élet egy hatalmas útvesztő, amelynek labirintusában rengeteg döntést kell hoznunk. Nem elég megtalálni a megfelelő ösvényt, és bízni abban, aki vagy ami vezet: az úton rajta is kell maradnunk, elfogadva azt, hogy lehetetlenség mindent kontrollálni. Bögöthy Ádám – hazánk egyik legkeresettebb jazzbőgőse – Adam's Circle nevű formációjával a zene nyelvén keres választ olyan benső kérdésekre, amelyek mindannyiunk életében előbb-utóbb felvetődnek. Ádám oldalán a hazai jazzélet kimagasló egyéniségei kapnak helyet, akik valamennyien számos elismerést, díjat tudhatnak magukénak, és több kiváló zenekarból vagy együttműködésből ismerősek lehetnek a közönség számára – az ő kvalitásaik garantálják, hogy a műsor üzenete sikeresen eljusson a közönséghez. A zenei műhelyben a tagok által írt szerzemények, hangszerelések szólalnak meg, amelyek a jazzel éppen ismerkedő füleket éppúgy képesek megragadni, mint a modern mainstream vonulat rajongóit.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg! Ahogy a legnagyobb német költő, Johann Wolfgang von Goethe is írta kétszáz éve: „Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Kövess minket!


További ajánlataink


Kowalsky meg a Vega 2025 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László…

Recirquel: Solus Amor Szép

Müpa, Fesztivál Színház

A Recirquel Solus Amor című cirque danse produkciója szeptemberben a Müpa Fesztivál Színházában látható - jegyek még kaphatók.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!