Program


Abel Label koncert // KULT-udvar

Abel Label koncert // KULT-udvar

Az Abel Label zenekar Mihalik Ábel projektje, melyet 2017-ben indított útnak. Sok, a hazai zenei életből is ismert vendéget hívott meg dalaihoz, mint Sena, Andy Hefler, Jónás Vera, Barabás Lőrinc és még sokan mások. Legutóbbi lemeze, a "Boomer Music" sorban a hatodik.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 5. szerda, 20:00

Az Abel Label zenekar Mihalik Ábel projektje, melyet 2017-ben indított útnak. Sok, a hazai zenei életből is ismert vendéget hívott meg dalaihoz, mint Sena, Andy Hefler, Jónás Vera, Barabás Lőrinc és még sokan mások. Legutóbbi lemeze, a "Boomer Music" sorban a hatodik. A dalokat általában egyedül játssza fel, de koncerteken segít neki négy kiváló zenésztársa: Lee Olivér gitárral és vokállal, Galambos Péter énekkel és akusztikus gitárral, Frimmel Jakab billentyűkkel és Paczári Viktor basszusgitárral.

Ajánlatunk


Catherine Gaudet francia-kanadai koreográfus, aki közel 20 éve van a pályán, 2019-ben alapította meg saját társulatát, 2022-ben pedig elnyerte a Grand Prix de la danse de Montréal díjat. Abszolút lefegyverző koreográfiai nyelvet beszél: darabjainak őszinte, nyers fizikalitása lehetővé teszi, hogy mélyen belelássunk egy ember pszichéjébe és lelkébe.

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze a Danubia Zenekar lélekemelő és szórakoztató módon.

Kövess minket!


További ajánlataink


ByeAlex és a Slepp - SYMPHONIC Szép

Erkel Színház

Legyél te is része egy felejthetetlen zenei élménynek 2025 januárjában az Erkel Színházban, ahol ByeAlex és a Slepp egy varázslatos…

Ring a Swing! Fenyő Ünnep „Special”

Erkel Színház

Ring a Swing! Fenyő Ünnep „Special”… ahogyan még sohasem hallottad!
Fenyő Miklós gondolt egy nagyot! Legnépszerűbb slágereit, bravúros új…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!